Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Lärare åk 7-9 trä- och metallslöjd till Fågelbacksskolan

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Vill du bidra i utvecklingen av såväl våra elever, verksamheten som dig själv och dina kollegor? Då hoppas vi att vi kan få möjligheten att hälsa dig välkommen till Fågelbacksskolan!

Vi söker en ny kollega till Fågelbacksskolan som vill vara med och utveckla undervisningen slöjd tillsammans med drivna ämneskollegor. Du delar mentorskap med en kollega i en klass i årskurs 9, där du har kontinuerlig kontakt med dina mentorselever och deras vårdnadshavare. Du är en del av ett arbetslag där ni tillsammans arbetar för att utveckla varje elev och undervisningen. Du är även delaktig i en lärgrupp där du tillsammans med skolans tre andra slöjdlärare utvecklar skolans slöjdundervisning.

Vi ser fram mot att välkomna just dig till teamet av utbildade, legitimerade, engagerade, kunniga och lösningsfokuserade medarbetare. På Fågelbacksskolan har vi lärandet i fokus och tillsammans med våra elever tränar vi förmågor på ett lustfyllt och varierat sätt.

På Fågelbacksskolan strävar vi efter att vara varje elevs bästa skola men också varje medarbetares bästa arbetsplats.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare i slöjd för åk 7–9. Tjänsten förlagd till undervisning i trä- och metallslöjd, men vi ser det som meriterande om du kan undervisa i både hårda och mjuka material.

För att platsa i kollegiet ser du mentorsuppdraget som en självklarhet. Som person ser du bara möjligheter om det så handlar om relationerna med kollegor, elever och vårdnadshavare eller om att våga utmana sig själv i undervisningen och prova nya vägar för att eleverna ska lyckas så bra som möjligt. Du är en självklar ledare i klassrummet men glömmer heller aldrig bort hur viktigt ledarskapet även är i korridorerna.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har god förmåga att omsätta styrdokumenten i praktiken samt har ett undersökande förhållningssätt till din praktik. Du har lätt för att skapa goda och förtroendeingivande relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Är det dig vi har beskrivit? Tveka då inte att söka så kanske är det just dig som vi hälsar välkommen till Fågelbacksskolan!

Välkommen med din ansökan!  

Om arbetsplatsen

I centrala Malmö finns Fågelbacksskolan, en 7–9 skola där du i en fräsch och ändamålsenlig miljö får en påtaglig chans att göra skillnad! Som medarbetare på Fågelbacksskolan går du en spännande framtid till mötes då vi är i processen att bygga upp vår profil med inriktning matematik och naturvetenskapliga ämnen. Vi har lärandet i fokus och tillsammans stödjer och utmanar vi våra elever till att bli goda samhällsmedborgare och framtida världsmedborgare med valmöjligheter och framtidstro. På Fågelbacksskolan vågar vi mer, vill mer, utvecklas och lär tillsammans.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare
Omfattning: Heltid
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08 eller enligt överenskommelse.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren