Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Kvällssjuksköterskor till våra vård- och omsorgsboenden!

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du efter ett arbete där du får göra skillnad på riktigt?

Är du nyfiken på att prova på att arbeta kväll på vård- och omsorgsboenden?

Malmö stad storsatsar för att möta framtidens vård. Nu utökar vi antalet tjänster och söker därför efter en kvällssjuksköterska till våra vård- och omsorgsboenden!

Våra boenden finns i hela Malmö, här finns patienter med demenssjukdom eller patienter med fysiska vårdbehov. Arbetstiden är cirka 14.45-22.45 med tjänstgöring varannan helg. Som kvällssjuksköterska har du din bas i våra lokaler på Erikslust och Söderkullagatan. Du arbetar med både fasta insatser, bedömningar och akuta ärenden på våra 38 vård- och omsorgsboende.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med frihet att kunna planera och strukturera ditt arbete självständigt. Du får också möjlighet till kompetensutveckling via professionella nätverk och vidareutbildning till specialistsjuksköterska under arbetstid. Som ny sjuksköterska hos oss kommer du att få en individuellt anpassad introduktion utefter dina behov och en sjuksköterskakollega fungerar som din mentor under hela första året.

Vi är också intresserade av timavlönade sjuksköterskor inför sommaren och storhelger. Som timavlönad sjuksköterska arbetar du där det finns behov inom våra vård- och omsorgsboenden. Kanske är du pensionär och önskar hjälpa oss som timavlönad? Kanske har du ändrat karriärsbana men vill tillbaka under en begränsad tid? Kanske söker du efter nya utmaningar i yrket?

Vill du veta mer? Se intervju med kollegan Magnus eller läs mer om våra boenden samt ditt uppdrag som sjuksköterska i Malmö stad: Alla boenden - Malmö stad (malmo.se)

Magnus uppskattar de varierande arbetsuppgifterna på kvällspassen - Malmö stad (malmo.se)

Uppdragsbeskrivning leg SSK.pdf (sharepoint.com)

Rekryteringen pågår löpande under ansökningstiden – välkommen med din ansökan redan idag!

Arbetsuppgifter

Som kvällssjuksköterska ansvarar du för omvårdnaden av patienterna. Det innebär att du självständigt bedömer, planerar och organiserar medicinska - och omvårdnadsinsatser. Du ansvarar för att handleda och utbilda omvårdnadspersonal. Du arbetar personcentrerat med att involvera patienten i beslut och samarbetar nära anhöriga och teamet kring patienten.

Som kvällssjuksköterska utför du akuta och planerade insatser ute på vård-och omsorgsboendena. Du kommer att samverka med flera aktörer enligt hälso- och sjukvårdavtalet där landsting, kommun och primärvård ingår för att tillgodose den enskildes omvårdnadsbehov. På våra vård-och omsorgsboenden arbetar vi med kvalitetssäkringssystemen BPSD, Senior Alert och Palliativregistret.

Nyanställda sjuksköterskor erbjuds två dagars demensutbildning.

Vi söker dig som

Är legitimerad sjuksköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med personer som är multisjuka och/eller har demenssjukdom samt om du har specialistutbildning inom relevant område. Vi ser gärna att du har god vana av att samarbeta med andra myndigheter och ingå i olika nätverk. För att du ska trivas med uppdraget är du självständig, ansvarsfull, lösningsfokuserad och har ett självklart engagemang och intresse för den äldre patientens hälsa.

Vi välkomnar nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt är med och utvecklar verksamheten. Du är flexibel, öppen för nya utmaningar samt har viljan och förmågan att arbeta i team. Du har ett gott bemötande och bidrar till en god arbetsmiljö. Arbetet kräver en god digital kompetens, insikt i gällande lagstiftning, fastställa mål och riktlinjer samt mycket god kunskap i svenska språket, både i tal och skrift.

För oss är det viktigt att arbeta utifrån Malmö stads värdegrund: Respekt, engagemang och kreativitet.

Om arbetsplatsen

Särskilt boende är uppdelat i fem sektioner med flera boenden per sektion. Vart du än väljer att jobba är vårt mål att bedriva en så personlig och sömlös hälso- och sjukvård som möjligt med hög kvalitet och närvaro.

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är med våra ca 5 500 medarbetare Malmö stads näst största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering och dess biståndshandläggning. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Följ vår spännande utveckling på https://sv-se.facebook.com/halsavardochomsorg/ 

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Viktig information till dig som söker jobb i Hälsa-, Vård- & Omsorgsförvaltningen.

När du söker jobb hos oss kommer vi be dig att visa upp ett utdrag ur Polisens Belastningsregister. 

Du behöver själv begära ett utdrag ur Belastningsregistret och det gör du via en blankett som du hittar på polisens hemsida: http://bit.ly/polisens-blankett

När du fått ditt utdrag uppvisar du sedan det för rekryterande chef.
 
Observera att den normala handläggningstiden hos polisen är cirka två veckor, så beställ gärna utdraget i samband med att du söker tjänsten.

Här kan du läsa mer: http://bit.ly/Information-om-utdrag

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare + Timavlönad
Omfattning: Heltid/Timavlönade 
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse
Arbetstid: Arbetstiden är förlagd mellan ca 14:45-22.45 med tjänstgöring varannan helg.

Tjänsterna kan komma att tas i anspråk.

Vi utformar introduktion och bredvidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov. 

Övrigt
Malmö stad är sedan 2015 finskt förvaltningsområde. Det innebär att kommunen ska informera om finska minoritetens rättigheter, erbjuda äldreomsorg helt eller till väsentlig del på finska samt främja det finska språket och finsk kultur. 

Det innebär också en rättighet att använda finska i kontakten med oss i kommunen. Eftersom Malmö stad är finskt förvaltningsområde är det meriterande om du kan tala finska. Varmt välkommen med din ansökan! / Tervetuloa hakemuksesi kanssa!  

Läs mer om finskt förvaltningsområde här:  Finskt förvaltningsområde - Malmö stad (malmo.se)

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren