Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Grundskollärare åk. 1-3 till Högaholmsskolan

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Högaholmsskolan söker nu en grundskollärare till vårt arbetslag årskurs 1-3. I ditt uppdrag kommer du tillsammans med dina lärarkollegor att arbeta med planering, undervisning och bedömning samt utvärdering och utveckling av den pedagogiska verksamheten i enlighet med skolans styrdokument och åtagandeplan. Genom ett nära samarbete och gemensamma rutiner och strukturer skapar du och dina kollegor trygghet och studiero för våra elever. I tjänsten ingår mentorskap. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i de lägre årskurserna. Vi ser gärna att du har en bred ämnesbehörighet och erfarenhet av tidig läs- och skrivinlärning. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som lärare ser vi det som meriterande. Du har en god insikt i och kunskap om skolans styrdokument och kan på ett effektivt sätt använda dem i ditt dagliga arbete. Vidare har du en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en studiero och en god lärandemiljö för våra elever under hela deras skoldag. Utifrån evidensbaserad forskning kan du utveckla ditt arbete och du har en god digital kompetens samt är bekväm med att använda digitala hjälpmedel i din undervisning.

På Högaholmsskolan är det viktigt att du som pedagog är nyfiken och utvecklingsinriktad. I samarbetet med dina kollegor är du prestigelös och flexibel. Du är trygg i dig själv, har ett tydligt ledarskap och skapar goda varaktiga relationer med både elever och vårdnadshavare.

Välkommen med din ansökan!  

Om arbetsplatsen

Mitt i gröna Lindängen ligger Högaholmsskolan, en F–6-skola med cirka 360 elever. I januari 2024 öppnade vi upp Högaholmsskolan i nya fina lokaler. Här finns fina och moderna lektionssalar vilket ger en trivsam lärmiljö som skapar arbetsro. Här finns förutom lektionssalar No/bild sal, hemkunskapssal, trä- och metall- och textilslöjdsal, musiksal samt ett skolbibliotek. Här arbetar engagerad personal med målet att våra elevers skoldag ska präglas av trygghet, studiero och en lustfylld lärandemiljö där elevernas kunskapsutveckling står i fokus. Högaholmsskolan är partnerskola och i samarbete med Malmö Universitet är vi med och utbildar framtidens lärare. Högaholmsskolan fritidshem består av tre självständiga avdelningar som samverkar med de lägre årskurserna under skoldagen. Fritids har egna lokaler på skolan.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

 

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare 
Omfattning: Heltid 
Antal tjänster: 1
Tillträde: 2024-08-08

 

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren