Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Förskollärare F-klass till Husieskolan

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi på Husieskolan en förskollärare!

Som förskollärare arbetar du med de yngre barnens lärande och utveckling fram till att de börjar första klass. Du planerar, undervisar och gör bedömning. Du arbetar strategiskt för varje elevs kunskapsutveckling och personliga utveckling för att förbereda dem för fortsatt utbildning. Du har även föräldrakontakter och ansvar för pedagogisk dokumentation och det kan även förekomma att du i ditt uppdrag arbetar på fritidshemmet.

Du utvärderar den pedagogiska verksamheten i förskoleklassen med utgångspunkt från skollag och övriga styrdokument.

Tillsammans med några av pedagogerna ingår du i ett arbetslag där ni diskuterar och beslutar om innehållet i undervisningen och om eventuella behov av till exempel ämnesintegrering eller projektstudier i förskoleklasserna. Du blir en del av ett arbetslag som ser fram emot ditt deltagande och engagemang.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad förskollärare, alternativt legitimerad lärare med behörighet för att undervisa i förskoleklass. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som förskollärare i förskoleklass ser vi det som meriterande.

Du har en god didaktisk och pedagogisk förmåga och kan därför leda och organisera ditt arbete för att skapa en god lärandemiljö åt eleverna i vår förskoleklass. Utifrån vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet är du med och utvecklar verksamheteten. Samtidigt har du en god vana av, och arbetar därför effektivt och med god kännedom med relevanta, digitala verktyg.

Självklart har du ett professionellt förhållningssätt och arbetar för goda relationer med våra elever, deras vårdnadshavare och alla dina kollegor på skolan.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsplatsen

På Husieskolan kommer du arbeta med drivna och kompetenta kollegor som alltid vill det där lilla extra, både för eleverna och sina kollegor. En hög trivsel finns på skolan med en väl utvecklad samverkan mellan skola och fritids. Du kommer ledas av en chef som lägger stor vikt på trivsel för sina medarbetare.

Grundskoleförvaltningen – stadens största förvaltning med ca 80 skolor, 6500 medarbetare och 36000 elever erbjuder en arbetsplats för alla. Här vill vi växa, utvecklas och utmanas i vårt lärande tillsammans – varje dag. Vi ser till att alla får en god arbetsmiljö och satsar på ledarskap. Tillsammans arbetar vi alla för varje elevs bästa skola!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Vikariat till 2024-12-20.
Omfattning: 100%
Antal tjänster: 1
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Övrigt

Observera att vi i Malmö stad tagit bort det personliga brevet från ansökningsprocessen och ersatt det med urvalsfrågor, detta för en mer inkluderande rekryteringsprocess och en effektiv kandidatupplevelse för dig som söker jobb hos oss. Dina svar blir en viktig del i vårt urvalsarbete. 

Enligt skollagen krävs uppvisande av utdrag ur polisens belastningsregister vid anställning inom förskola, skola och skolbarnomsorg. Blankett för att beställa utdraget finns på: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska representera den mångfald som finns i vår stad. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan uppfylla Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansök nedan. Har du några frågor gällande tjänsten kontakta kontaktpersonerna i annonsen. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren