Hoppa till innehåll
Malmö Stad Projekt logotyp

Behandlingsassistent vaken natt

Sista ansökningsdag
11 september 2024 (14 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Arbetsuppgifter

Nu söker vi en ny behandlingsassistent som vill arbeta vaken natt hos oss på stödhuset Bangatan! 

Som behandlingsassistent vaken natt på stödhuset Bangatan arbetar du med individuellt bemötande där varje boende får det stöd som efterfrågas.

Målet med verksamheten är att erbjuda ett icke tidsbegränsat boende, skapa trygghet samt ge hjälp och stöd i vardagen.

Ett viktigt inslag är att förebygga och hantera konfliktsituationer vilka är vanligt förekommande. Stödhuset arbetar inte med behandling. Visst hushållsarbete förekommer.

Som behandlingsassistent med vaken natt arbetar du tillsammans med en kollega och har schemalagt 14 nätter på 4 veckor klockan 21.20-07.00. Arbetet är schemalagt med tjänstgöring även helg.  Vi har arbetsplatsträff 2 timmar en gång i månaden. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad socialpedagog, skötare inom psykiatri, socionom eller annan beteendevetenskaplig utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Du som söker har tidigare erfarenhet av nattarbete.  

Det är viktigt att ha kunskap och erfarenhet av målgruppen. Har du utbildning inom missbruk, MI, återhämtningsinriktat arbetssätt och/eller konflikthantering är det meriterande.

Du har kunskap och erfarenhet av målgruppen och erfarenhet av arbete på boende eller inom regionens psykiatrivård. 

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter en positiv och engagerad inställning till målgruppen. Viktigt att kunna verka i en miljö med aktivt missbruk och vi lägger även stor vikt vid erfarenhet och kunskap kring förhållningssätt och stöd till personer i psykos eller psykossjukdom. 

Du bör ha ett stort tålamod, tänka förebyggande och vara en prestigelös person som med en god portion fantasi och mycket god vilja försöker hitta lösningar på oförutsedda situationer. Du har vana vid att föra dokumentation och har en god förmåga i det svenska språket i tal och skrift. Har du körkort ser vi det som meriterande. 

Stämmer beskrivningen in på dig? Då hoppas vi att du söker dig till oss. Kanske är det du som blir vår nya medarbetare?

Om arbetsplatsen 

Stödhuset Bangatan är ett boende med 10 platser och målgruppen är hemlösa personer med psykossjukdom och aktivt missbruk.

I funktionsstödsförvaltningen arbetar drygt 3000 medarbetare med att tillsammans skapa och utveckla ännu bättre stöd och service till personer med funktionsnedsättning. Våra verksamheter finns inom LSS, socialpsykiatri, personlig assistans, ledsagare och avlösare. Även svårt sjuka barn som vårdas i hemmet ingår i vårt uppdrag. Vi arbetar för allas rätt till god hälsa, möjlighet till arbete och sysselsättning och att kunna delta i samhället utifrån sina förutsättningar. Var med och skapa ett meningsfullt och gott liv för Malmöbor med psykisk, intellektuell eller fysisk funktionsnedsättning!

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: 100% 

Antal tjänster: 1

Tillträde: 1/1 2025

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Vi kan därför komma att kalla dig innan annonseringstiden löper ut. Vänta inte med din ansökan! 

Övrigt

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Befattningen ledigförklaras under förutsättning att den ej behöver tas i anspråk av i kommunen redan anställd personal. Dina ansökningshandlingar är allmänna handlingar och hanteras enligt offentlighetsprincipen. Har du beslut om skyddade personuppgifter ber vi dig kontakta annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. 

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om specifika jobb besvaras av kontaktpersonen som anges i annonsen.

Malmö Stad Projekt logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 september 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren