Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Graduate till K.W. Bruun

Publiceringsdatum
15 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
K.W. Bruun som är en del av den danska koncernen K.W. Bruun & Co A/S är generalagent för Peugeot, Citroën, Opel, DS och Mitsubishi person- och transportbilar samt reservdelar till den svenska marknaden. K.W. Bruun-koncernen lanserar nu ett spännande graduate program och söker nyutexaminerade akademiker. Vi är ett företag som från 2021 uppgick till knappt 5 miljarder i omsättning och är idag 120 anställda. Vi säljer ca 25000 bilar per år i Sverige.
Om du inom kort tar examen inom Master Ekonomi eller motsvarande utbildning, eller om det var mindre än två år sedan du tog examen, har du möjlighet att söka till vårt 2-åriga graduate program.

Om graduate programmet
Programmet har olika inriktningar: After Market Management (Servicemarknad och Teknik & Garanti), Product Marketing, B2B, Business Analytics, Dealer Network.

I Dealer Network kommer du att få en djupgående inblick och upplärning i hur vi väljer ut och utvecklar vårt återförsäljarnätverk i försäljning av person- och transportbilar. Du kommer att tränas upp i vår prestationskultur och i hur vi målstyr, utvecklar och stöttar våra återförsäljare till löpande tillväxt i prestation och ekonomiska resultat.

I After Market Management kommer du att få en djupgående inblick och upplärning inom bilbranschen i stort, servicemarknaden i synnerhet. Du kommer aktivt delta i att utveckla vårt återförsäljarnätverk inom servicemarknad och vår interaktion inom K.W. Bruun och med respektive fabrik i en internationell miljö. Du kommer att läras upp och delta i hur vi målstyr, utvecklar och stöttar våra verkstäder och deras verksamhet utifrån omsättning, försäljningsoptimering och kundnöjdhet. Målet är att du ska förstå, kunna kartlägga och använda relevant kunskap inom olika affärsområden inom bilbranschen, servicemarknad i synnerhet.I B2B kommer du få en djupgående inblick och upplärning i hur vi utvecklar vårt nätverk inom B2B. I vår B2B avdelning kommer du läras upp i hur vi utvecklar vår B2B försäljning på nationell nivå, analyserar potentiella försäljningskanaler, kundbearbetning samtidigt som du supporterar återförsäljarna med deras lokala B2B försäljning.

I Business Analytics arbetar du med affärsanalyser genom hela bolaget. Det kan röra sig om försäljning, intjäning, marknadsandelar eller detaljerade prisinsikter. Du får summerat en djupgående inblick och upplärning i hur koncernen utvecklar och uppdaterar de olika avdelningarna med rapporter & analyser.

I Product Marketing är det produkten och marknaden som är i fokus. Du arbetar både med produkthantering; från inköp till prissättning och positionering, till marknadsanalys och hur vi skapar framgångsrika försäljningsaktiviteter. Du kommer att kunna förstå och kartlägga relevant marknadsföring kopplat till försäljning av bilar i Sverige.

Genom ovan delar får du värdefull insikt i verksamhetens olika delar. Du kommer också att delta i både interna och externa kurser. Under hela programmet kommer du att ha en dedikerad mentor som stöttar dig i din utveckling. Målet med graduate programmet är att du på sikt ska kunna arbeta som specialist eller chef i koncernen.
Vi erbjuder
Vi erbjuder en 2-årig heltidsanställning i en ambitiös och dynamisk miljö, där du kommer att få många spännande och utmanande arbetsuppgifter. Du kommer att få stort eget ansvar och en inlärningskurva som kraftigt stiger genom personlig och yrkesmässig utveckling.

Du arbetar i en spännande arbetsmiljö som ständigt utvecklas och får en plats i ett härligt team som samarbetar och stöttar varandra. Företaget erbjuder även personalaktiviteter kopplade till våra värdeord och målsättning om att ta hand om vår personal.
Som medarbetare i K.W. Bruun arbetar du i ett öppet kontorslandskap med några av bilbranschens skickligaste och mest engagerade kollegor. En öppen och ärlig dialog präglar arbetskulturen och bidrar till gemensam utveckling. Affärsmodellen, som är grunden i bolaget, bygger på en vinnarkultur där det inte är långt mellan tanke och handling. Kort sagt, en arbetsplats med många utvecklingsmöjligheter!

Vi letar efter dig, som
  • har ett stort driv och genomslagskraft
  • är initiativrik, engagerad och lösningsorienterad
  • är strukturerad och har analytisk förmåga samt goda IT-kunskaper
  • har väldigt goda kunskaper i Excel
  • är självständig och kan arbeta väl på egen hand men också i team
  • trivs med att bli utmanad och arbeta i ett ambitiöst arbetsklimat
  • är ihärdig och brinner för att leverera resultat
  • har ett intresse för bilar
  • gärna har relevant arbetslivserfarenhet
  • är flytande i tal och skrift på svenska och engelska
Det är dessutom ett krav att du har en master i ekonomi eller motsvarande utbildning samt att det inte är mer än två år sedan du tog examen.

Vill du veta mer?
Om du har frågor om graduate programmet är du välkommen att kontakta oss på 08-555 433 00.
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S