Hoppa till innehåll
K.W. Bruun Automotive AB logotyp

Garantihandläggare till K.W. Bruun

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Till K.W. Bruun söker vi nu en Garantihandläggare och vi letar efter dig som vill bli en del av ett företag som ständigt följer marknaden och arbetar snabbt, agilt och flexibelt.

Dina arbetsuppgifter

Som Garantihandläggare behandlar du inkommande reklamationer från verkstäder och ger support i garantiärenden till våra återförsäljare. Kommunikationen sker via telefon och e-mail. Du ansvarar för reklamation och garantiutbetalningar till våra återförsäljare och verkstäder. Avdelningen fungerar som ett filter för reklamationer och förfrågningar mellan återförsäljare och fabriken. Därutöver ingår det att utbilda våra nya såväl som gamla återförsäljare i garantiprocessen.

Din profil

Vi söker dig som har flera års erfarenhet från branschen med vana att arbeta administrativt. Vi ser gärna att du:
 • Har en teknisk utbildning i grunden eller mycket god teknisk förståelse.
 • Du är van vid att fatta beslut och har "skinn på näsan".
 • Kunna tolka och efterleva uppsatta policys.
 • Som person är du öppen och serviceminded och har förmågan att fatta rätt beslut i svåra situationer.
 • Du är noggrann och strukturerad
 • Behärskar engelska flytande i tal och skrift.
 • För att kunna utbilda våra återförsäljare i garantiarbete är det viktigt att du är pedagogisk och kunna anpassa utbildningen ut efter vem du utbildar.
 • Dokumenterat goda Excelkunskaper
Vi erbjuder
 • En spännande tjänst med mycket ansvar
 • Arbete i ett företag som expanderar
 • En arbetsplats med god stämning och trevliga kollegor
Tillträde: Omgående

Anställning: Heltid, tillsvidareanställning

Intresserad?

Vi ber dig att skicka in din ansökan och CV så snart som möjligt via länken.

Vi går igenom urvalet löpande och ser fram emot din ansökan!
K.W. Bruun Automotive AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 april 2024 (15 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

K.W. Bruun & Co är en av Nordens största och mest innovativa bilimportörer - Vi bygger vår framgång på förståelse, fokus och 100 års erfarenhet K.W. Bruun & Co är en koncern som ägs av en familjefond med rötter som sträcker sig tillbaka till1914, då grundaren K.W. Bruun sålde de allra första bilarna. Idag är vi en av Nordens största bilimportörer med bil- och reservdelsimport av bilmärkena Peugeot, Citroën, DS, Opel och Mitsubishi i Danmark och Sverige. Koncernens fokusområden är Bilimport, Digital innovation och Investering. Under en sexårsperiod har K.W. Bruun & Co fördubblat sin omsättning till 9,4 miljarder. kronor och mer än femdubblat sitt resultat till över 800 miljoner kronor. Dessa resultat har uppnåtts genom en effektiv affärsmodell, en ambitiös organisation och en utpräglad vinnarkultur där det är en kort väg från tanke till handling - en affärsstrategi och kultur vi även kallar Agile och C.A.R.E. Koncernen sysselsätter ca. 500 kompetenta och ambitiösa medarbetare, vilka med en agil affärsstrategi, förståelse, noggrannhet och goda affärsinsatser skapar förutsättningarna för vår framgång och samtidigt fortsätter att skriva berättelsen om K.W. Bruun & Co. 2020 grundades Classic Car House A/S, en kommande unik mötesplats för människor med hängivenhet och kärlek till klassiska bilar. www.kwbruun.com Primära bolag i i K.W. Bruun-koncernen K.W. Bruun & Co K.W. Bruun Invest A/S K.W. Bruun NxT A/S K.W. Bruun Import A/S K.W. Bruun Automotive A/S (Peugeot, Citroën, DS, Opel Danmark) K.W. Bruun MMC A/S (Mitsubishi Danmark)K.W. Bruun Automotive AB (Peugeot,Citroën, DS, Opel Sverige) K.W. Bruun MMC AB (Mitsubishi Sverige)K.W. Bruun Logistik A/S K.W. Bruun Logistik AB Bilabonnement A/S Classic Car House A/S Quickpoint A/S Gran Turismo Cars A/S