Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Moll Wendén söker senior biträdande jurist

Sista ansökningsdag
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
linn Marthinussen
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Du kommer att arbeta brett inom aktiemarknads- och aktiebolagsrätt och kommer bland annat att arbeta med börsnoteringar, emissioner, bolagsstämmor, bolagsstyrning och annan löpande aktiemarknads- och aktiebolagsrättslig rådgivning.

Du kommer att ingå i ett team av ytterligare sju biträdande jurister och två delägare. Gruppen har även ett nära samarbete med övriga verksamhetsgrupper.

Vem är du?

Vi söker dig som har en svensk juristexamen och runt tre till sju års erfarenhet inom aktiemarknads- och aktiebolagsrätt. Du har erfarenhet från advokatbyrå eller annan relevant erfarenhet såsom från börsnoterat bolag, börsen eller Finansinspektionen. Vidare har du erfarenhet av och tycker det är spännande med projektledning. Du har även en utmärkt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift såväl på svenska som engelska.

Du kommer att arbeta i ett team med god sammanhållning och hög kompetens. För att trivas behöver du vara noggrann, ha en god samarbetsförmåga och vara prestigelös. Du kommer att vara delaktig i att leda de andra mer juniora juristerna i gruppen och ha direktkontakt med våra klienter. Vi ser därför gärna att du är ansvarstagande, pedagogisk och serviceinriktad samt att du förstår vikten av att leverera arbete av högsta kvalitet. Vi söker efter dig som vill vara en del av ett team och som förstår din roll i helheten.

Vad erbjuder vi dig?

Vi arbetar i enlighet med våra grundläggande värderingar, kvalitet, laganda och ödmjukhet och vi ser fram emot att välkomna ytterligare medarbetare till vårt team. Vi erbjuder marknadsmässiga villkor och flexibilitet. Hos Moll Wendén erbjuds samtliga medarbetare möjligheter till vidareutbildning och kompetensutveckling inom respektive specialistområde.

Tjänsten är placerad i Malmö och du kommer att sitta i våra nyrenoverade kontorslokaler med anor från 1800-talet - mitt i city. Om man är bosatt på annan ort finns det även möjlighet att arbeta på distans.

Ansökan

I denna rekryteringsprocess samarbetar Moll Wendén Advokatbyrå med Jurek Recruitment & Consulting. Då urvalsprocessen sker löpande så ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar via email utan ansökan sker via Jureks hemsida www.jurek.se. För frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Linn Marthinussen på telefon: +46 76 002 69 41 alternativt via email linn.marthinussen@jurek.se
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 september 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder kompetensförsörjning till företag och organisationer inom såväl privat som offentlig sektor över hela Sverige. Våra specialistområden är ekonomi, juridik, HR och administration samt marknad och management.

Våra rekryteringskonsulter och konsultchefer har bred kompetens och operativ erfarenhet av de affärsområden de rekryterar inom. Hitta din nästa utmaning i karriären hos oss!