Hoppa till innehåll
JSB Construction AB logotyp

Hållbarhetsspecialist till JSB

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

På JSB sätter vi prestige i att bygga för fler. Vi drivs av att utmana oss själva, våra kunder och branschen. Bland annat verkar vi aktivt för digitaliseringen av vårt arbete. Vi ser också byggnation av speciellt samhällsbyggnader och bostäder i ett större perspektiv, där människor och verksamheter är centrala. Känner du igen dig och vill vara med och skapa riktig förändring? Skicka in din ansökan idag.

HÅLLBARHETSSPECIALIST HOS OSS

Är du passionerad för miljö och hållbarhetsfrågor och vill vara med och utveckla framtiden för byggbranschen. Då kan du vara den affärsdrivna miljö och hållbarhetsspecialist som vi letar efter.

Vi söker nu en Hållbarhetsspecialist med miljöinriktning. Din roll blir att ansvara för och fortsätta driva och utveckla hållbarhetsfrågorna med inriktning miljö.

Du ansvarar för planering, samordning, genomförande och utbildning av JSBs hållbarhetsarbete internt och externt. Du kommer att arbeta nära produktion och samarbete med övriga funktioner i organisationen där du kommer att vara ansvarig och driva frågorna inom området.

Du kommer även att använda din kunskap för att fortsätta utveckla strategiska processer för JSBs hållbarhetsarbete.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Färdplan för JSB:s klimatneutralitet

  • Klimatdeklarationer

  • Energikartläggning

  • CSRD-direktivet (rapportering och analys)

  • Hållbarhetskrav från beställare

  • Hållbarhetskrav gentemot leverantörer

  • ISO- certifiering

  • Vara ett stöd i ledningens arbete gällande hållbarhet i affärsplaner och strategier.

  • Strategiska frågor så som FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling, byggbranschens färdplan för 2045 mm.

VI ERBJUDER

Här blir du en del av ett stabilt och lönsamt byggföretag som vill utmana dig, oss själva, våra kunder och branschen som helhet. Inställningen har hittills gjort JSB nytänkande, etiska och expansiva.

Förutom en framtid i ett företag med korta beslutsvägar erbjuder vi dig en spännande och utmanande roll där du får frihet under ansvar samt goda möjligheter att påverka din roll. Du får möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö i en kultur som präglas av högt engagemang, omtanke och stark teamkänsla. Vi erbjuder utveckling och möjligheter till personlig tillväxt.

DINA ERFARENHETER

För att lyckas i rollen behöver du ha minst 5 års relevant arbetslivserfarenhet från liknande roll, gärna från byggbranschen. Vi förutsätter att du har relevant högskoleutbildning inom området.

DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som har ett stort intresse och kunskap inom hållbarhetsområdet. Du trivs att arbeta med analys och siffror samt har förmåga att driva, motivera och skapa förståelse för vårt viktiga arbete inom hållbarhet. Du är van vid att implementera fattade beslut och självständigt strukturera ditt arbete.

Du är prestigelös och är lätt att samarbeta med och delar gärna med dig av dina erfarenheter och kunskaper.

Ansökan

Tjänsten är placerad på något av JSBs kontor i Kristianstad, Malmö eller Karlshamn. Resor förekommer i tjänsten och kräver att du har B-körkort.

JSB samarbetar i denna rekrytering med Roi Rekrytering. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Lukas Drelich på lukas.drelich@roirekrytering.se. Vi tillämpar ett löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart du har möjlighet. Välkommen in med din ansökan!

JSB Construction AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren