Hoppa till innehåll
HNT Schakt & Transport AB logotyp

Vi söker lastare till våra bulkbilar i Malmö

Publiceringsdatum
26 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker lastare till våra bulkbilar i Malmö

HNT (MHT Transport AB) söker efter en trygg och punktlig lastare/chaufför/kollega med utgångspunkt från Malmö. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder - välkommen att söka till oss på HNT.

Du kommer att lasta upp våra bulkbilsekipage när det kommer hem för dagen så de står lastade och klara till din kollega när de kommer till jobbet dagen efter. En och annan järnvägsvagn ska också lastas. Du kan även komma ut på en och annan mindre körning till våra lokala kunder vid behov.

Vi ser att du:

· har ett stort engagemang för yrket

· kan jobba självständigt

· känner ansvarskänsla

· är flexibel och serviceinriktad

· säkerhet och ordning och reda är ledord för dig

· följa uppsatta rutiner & riktlinjer

· i din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

· att du har backvana

Krav är att du har:

· CE-körkort

· YKB

Upplärning till tjänsten ordnar vi till dig, med gott mod & positivt tänk kommer vi lyckas med detta tillsammans.

Tjänsten innebär - heltidsarbete med 6 månaders provanställning.

Stationeringsort: Malmö

Lön enligt kollektivavtal.

För frågor om tjänsten kontaktar du Johan Allrin, johan.allrin@hnt.se eller på 070-842 40 66

Ansök senast 24 maj 2024.

Din ansökan skickar du till jennie@hnt.se, vi tillämpar löpande urval. Tillträdesdag för tjänsten sker enligt överenskommelse.
HNT Schakt & Transport AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 maj 2024 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om företaget
HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden hållbara och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Vi är totalt 250 anställda i egna bolag och 2023 omsatte HNT ca 750mkr. Vi har 180 egna fordonsekipage, 15 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.