Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Verkstadschef Jaguar & Land Rover

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil och Hedin British Car AB består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster. Vi hjälper varandra, vi utmanar varandra och vi strävar tillsammans för att nå våra gemensamma mål. Med drivna, motiverade och engagerade medarbetare är det alltid roligt att komma till arbetet!

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Hedin British Car AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group. Vi finns representerade på fyra orter, Göteborg, Malmö, Halmstad och Linköping. Vi jobbar uteslutande med premiumprodukter från Jaguar och Land Rover. Vi är i dagsläget totalt ca 40 anställda.

Arbetsuppgifter
Som Verkstadschef ansvar du för den dagliga driften och har det övergripande ansvaret över verkstaden. I rollen kommer du tillsammans med ditt team skapa en effektiv och trygg arbetsplats genom att upprätthålla och utveckla befintliga rutiner. I arbetsuppgifterna ingår också att skapa bra förutsättningar för bra kundnöjdhet, kostnadseffektivitet, intäkter samt produktivitet inom service/eftermarknad och verkstad. Vidare ansvarar Verkstadschefen för att arbetsmarknadsavtal samt skydds- och arbetsmiljölagar följs, samt att uppsatta kvalitetsmål nås.

Stort fokus ligger på ledarskapet och ansvar för hela anställningscykeln - allt från rekrytering, ledning och fördelning av arbetet, resurs- och kompetenssäkring, till utveckling- och engagemang av personal och lönesättning.


Nyckelkompetenser/förmågor:

 • Ett par års erfarenhet av bilbranschen och en chefsroll, meritande är om du har tidigare erfarenhet som verkstadschef
 • Fordonsteknisk utbildning är också meritande
 • Du har goda allmänna datorkunskaper och det är meriterande om du har kunskaper i affärssystemet Kobra
 • B-körkort
 • Du motiveras av utmaningar, har drivkraft och stimuleras av en roll där du får möjlighet att utveckla och ta ansvar
 • Förmåga att entusiastiskt driva andra och att skapa en bra teamkänsla
 • Du har ett intresse av att arbeta med utveckling av processer och rutiner samt utveckling av dina medarbetare
    Varför jobba med oss?
    Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

    Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
    Hedin Bil logotyp
    Sök jobbet
    Ansök senast
    31 juli 2024 (18 dagar kvar)
    Ansök nu

    Om arbetsgivaren

    Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

    Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

    Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.