Hoppa till innehåll
Friday logotyp

Junior SW Cloud Developer till välkänt bolag inom Fordonsindustrin

Sista ansökningsdag
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Publiceringsdatum
16 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en nyexaminerad högskole- eller civilingenjör inom IT och vill arbeta med javaprogrammering i en modern utvecklingsmiljö för att förbättra användarupplevelsen hos föraren i bilen? Då är rollen som Junior Software Cloud Developer rätt tjänst för dig. Här får du som junior bli en del av ett seniort team vilket kommer ge dig rätt förutsättningar för att lyckas i rollen! Ansök redan idag då vi tillämpar löpande urval.

Om tjänsten:
Friday söker för kunds räkning en Junior Software Cloud Developer som verkar inom fordonsbranschen. Det är ett välkänt och attraktiv bolag med kontor över hela världen. Du kommer vara del av ett team som sitter i Lund och består av 5 erfarna ingenjörer. Teamet utvecklar och levererar infotainmentsystemet i bilen. Med vår kunds bilmolnlösning tillhandahåller dem molninfrastruktur, plattforms-kärna och tjänster för att stödja mjukvaruutvecklingslivscykeln (DevOps) genom att tillhandahålla verktyg för snabb feedback och inbyggd kvalitet.

Du kommer att arbeta i ett ständigt utvecklande agilt arbetssätt där du kommer att vara en del av ett stärkt produktteam som strävar efter kontinuerligt lärande och förbättring. Du och ditt team är, bland många andra saker, ansvariga för DevOps av ingångs-gateways globalt till bilmolnplattformens kluster som betjänar alla uppkopplade bilar.

Techstack: Java, Spring, GO, AWS, Docker, Kubernetes, Cassandra, PostgreSQL, DevOps, Python.

Vi söker dig som:
  • Har en högskole- eller civilingenjörsexamen inom IT.
  • Besitter goda kunskaper i mjukvaruutveckling, vilket programmeringsspråk är inte så viktigt - det viktigaste är att du är öppen och nyfiken på att lära dig den techstack kunden använder sig av.
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.
Det är meriterande men inget krav om du har arbetserfarenhet från en liknande roll, hobbyprojekt att visa upp eller är bekväm med AWS (eller annan cloudmiljö).

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet i rekryteringsprocessen. För att lyckas i rollen tror vi att du är nyfiken och driven.

Övrig info:
  • Omfattning: Heltid, långsiktigt.
  • Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid.
  • Placering: Lund.
  • Rekryteringsansvarig: Gabriella Bergström, gabriella@friday.se.
  • Lön: Marknadsmässig.
Ansök genom att klicka på länken nedan. Kom ihåg att vara snabb med din ansökan då vi gör löpande urval av kandidater och att annonsen kan stängs ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

Om friday:
Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter.

Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag!

Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik.

Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. ”Friday - everyday”, hur låter det?
Friday logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 november 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Genom att vara en partner både till våra kandidater och kunder strävar vi efter att hitta den bästa matchningen. Det gör vi genom att lära känna våra kunder och kandidater på riktigt! Vi ser självklart till att kunskaps- och erfarenhetskrav matchar, men framförallt lägger vi vikt vid samsyn kring värderingar och företagskultur som båda parter värdesätter. Vår passion är att hjälpa människor till rätt roll, arbetsplats och sammanhang inom IT och teknik. Därför grundade vi Friday med ambition att hjälpa dig till jobbet som ger dig fredagskänslan - varje dag! Vi riktar oss främst till dig som är i början av din karriär eller studerar vid högskola/universitet inom IT och Teknik. Vår övertygelse är att människor uppnår sin fulla potential när man ser fram emot att gå till jobbet varje morgon. Friday - everyday, hur låter det?