Hoppa till innehåll
Emploid logotyp

Kvalitetsansvarig - Carbonia Composites

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Om tjänsten

Vi letar efter en administrativt effektiv kvalitetsansvarig som är mer än bara självgående i ord - vi söker en person som har bevisad erfarenhet av att självständigt driva och leda kvalitetsarbete, helst från en mindre organisation. Om du har arbetat ensam inom kvalitet och har tagit ett helhetsansvar, är detta en fantastisk möjlighet att ta ditt nästa steg hos ett företag i stark tillväxt. I denna roll kommer du inte bara att förvalta företagets kvalitetsprocesser, utan även utveckla och driva dem framåt, med ett starkt fokus på administration och projektledning. Mer konkret innebär tjänsten:
  • Underhåll och utveckling av kvalitetsledningssystem (IATF 16949)
  • Säkerställa att hela organisationen följer gällande rutiner och instruktioner.
  • Administrera och kvalitetssäkra projekt och produktion, från start till mål
  • Skapa och uppdatera rutiner, mallar och instruktioner
  • Driva och dokumentera åtgärder, se till att resurser allokeras korrekt och att komma fram till avslut
  • Uppdatera och säkerställa att all dokumentation och rutiner är aktuella och korrekta, särskilt vid förändringar
  • Följa upp mål och utfall, och med hjälp av data och statistik visa på, rekommendera och driva förbättringsarbete
  • Hantera interna och externa avvikelser och reklamationsärenden, samt följa upp dessa med relevanta parter
  • Säkerställa att varje ärende dokumenteras med inledning, genomförande och avslut enligt gällande rutiner och med minsta möjliga tidsåtgång.
  • Planera, genomföra och dokumentera interna och externa revisioner, samt delta vid kundbesök och auditprocesser
Om dig

Vi söker dig som är en strukturerad och ordningsam administrativ person, med en stark förmåga att driva projekt självständigt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta i en mindre organisation där du har haft ett helhetsansvar för kvalitet. Ditt sinne för ordning gör att du alltid ser till att dokumentation är uppdaterad och att processer följs.

Du är en naturlig doer och van vid att prioritera självständigt utan att någon annan lägger upp dagen för dig. Du trivs med att ha ett helhetsansvar för dina projekt, från start till mål, och känner en stolthet i att säkerställa att allt blir gjort i tid och med rätt kvalitet. Dina projektledaregenskaper gör att du kan planera, bemanna och följa upp projekt effektivt, och du tar ett aktivt ansvar för att driva förbättringar samt säkerställa att alla rutiner följs. Din förmåga att kombinera strukturerad administration med ett proaktivt och självständigt arbetssätt gör dig till den person som kommer att hålla ihop företagets kreativa och tekniska team, och säkerställa att företagets höga kvalitetsstandarder upprätthålls.

Utöver detta krävs:

Erfarenhet av att arbeta självständigt med kvalitetsfrågor från ax till limpa inom en relevant bransch. Om erfarenhet saknas, kan en eftergymnasial utbildning inom ett relevant område i kombination med tidigare generell arbetslivserfarenhet vara aktuellt
  • Erfarenhet av ISO 9001, IATF 16949, ISO 14001, VDA 6.3. APQP, FMEA är meriterande
  • Flytande i svenska och engelska är ett krav
  • Kunskaper i tyska är meriterande
  • Goda kunskaper i Microsoft Word, PowerPoint och Excel är ett krav
Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Plats: Arlöv/Malmö

Omfattning: Heltid

Möjlighet att jobba hemifrån: Nej, 100 % på plats

Lön: Enligt överenskommelse

Bakgrundskontroll kommer genomföras på de kandidater som går vidare i processen.

Om du har frågor om tjänsten ber vi dig att maila ansvarig rekryterare Lina Johansson på lina.johansson@emploid.se. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Kvalitetsansvarig, Kvalitetsingenjör, kvalitetssamordnare, Kvalitet, Quality Engineer, ISO 9001, tillverkning, logistik, rekrytering, Malmö, Lund
Emploid logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Carbonia Composites är en serietillverkare och utvecklingspartner av avancerade kolfiber- och glasfiberkomponenter. Deras kunder återfinns inom flertalet branscher där krav på hög teknisk kompetens tillsammans med hög kvalitet ställs. De levererar direkt till Audi, BMW och Volvo och är även godkänd leverantör till Mercedes AMG, och ser en kraftig tillväxt inom bilindustrin framför sig. De tillverkar även en rad andra kolfiberkomponenter som antennsystem för VSAT, röntgenbord för medicinteknik mm. Därför söker nu en driven kvalitetsansvarig som vill vara med och forma sin egen och Carbonia Composites gemensamma framtid.

Carbonia Composites har ca 35 anställda och beräknas i år omsätta ca 60 mkr. Läs gärna mer på www.carbonia.se