Hoppa till innehåll
Elis Textil Service AB logotyp

HR Business Partner

Publiceringsdatum
12 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Välj inte Elis om du inte gillar teamwork...

...men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång - välkommen till oss!

Vi är ett av Sveriges 500 största bolag. Genom att erbjuda marknadens bästa och bredaste produktsortiment inom textilservice med tillhörande service, förenklar vi vardagen för våra kunder!

Vi driver stolt branschens mest ambitiösa hållbarhetsagenda genom våra högt satta mål för textil, människor och klimat. 2020 blev vi det första företaget i Sverige att certifieras för vårt arbete mot FN:s globala hållbarhetsmål.

Vi har av Karriärföretagen blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!

HR Business Partner
till vårt huvudkontor i Malmö

Om du, precis som vi, arbetar bättre med frihet under ansvar, läs då vidare!

På Elis litar vi på människorna vi rekryterar. Vi ger dem ansvar, utbildar dem och hjälper dem att växa. Vi tror på dig och på teamets kraft för att nå våra mål! 

Vad innebär rollen som HR Business Partner?
Vi kan erbjuda en oerhört spännande och varierande roll som HR Business Partner som spänner över många olika områden inom HR. Du kommer att ha många kontaktytor inom bolaget, men även externt. Det är viktigt att du är prestigelös och tycker om att stötta upp där det behövs för stunden, vilket ställer krav på att kunna prioritera dina arbetsuppgifter. Du kommer ha god stöttning från närmsta chef och kollegor, i HR teamet är vi fyra personer.

Då vår verksamhet bedrivs runtom i landet på våra anläggningar kommer tjänsten innebära en del resande, framför allt när vi rekryterar.

Vad tycker Lars Hansson, HR direktör, om Elis?

”Efter 17 år i bolaget är det fortfarande lika roligt att gå till jobbet, vilket säger en hel del om vår företagskultur. Jag arbetar dessutom i ett företag där HR ingår som en naturlig del i organisationen vilket är viktigt för företagets utveckling.”

Vad har Helena Johnsson, HR Business Partner, att säga om livet på Elis?

Min uppfattning är att vi på Elis verkligen lever och andas våra värderingar. Oavsett om jag besöker någon av våra anläggningar eller är på HK i Malmö, präglas företagskulturen av värme, drivkraft och professionalism. Eftersom jag kommer från rekryteringsbranschen där personalomsättningen är rätt hög, känns det fantastiskt att ha hamnat på Elis, där vi har en genomsnittlig anställningstid på mer än tio år. Vi står aldrig still på Elis och det finns ett enormt framåtlut i vår verksamhet, vilket gör mitt jobb väldigt stimulerande och varierande.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Rekryteringsarbete (annonsering, urval, intervjuer) av både tjänstemän och kollektivavtalsanställda.
  • Stötta våra chefer i organisationen i arbetsrättsliga frågor/ärenden, driva rehabärenden, lönerevisioner mm.
  • Förhandla med våra fackliga representanter, både för tjänstemän och kollektivanställda.
  • Organisatoriska frågor eller utveckling av organisationen.
Vem är du och vad kan du?
Vi söker dig med relevant utbildningsbakgrund och några års erfarenhet av HR-arbete, gärna från tillverkande industri. Då vårt koncernspåk är engelska krävs goda kunskaper i både tal och skrift. Körkort krävs för tjänsten.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper för att passa i rollen som HR Business Partner och hos oss.

Varför ska du välja Elis?
Vi erbjuder en spännande och omväxlande roll i högt tempo och med stort ansvar i branschens marknadsledande företag. Du får en modern och trevlig arbetsplats, centralt placerad i Malmö med goda pendlingsmöjligheter och mycket trevliga kollegor. Det finns bra utvecklingsmöjligheter i ett internationellt företag som satsar på sin personal.

Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val. 

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Lars Hansson, HR direktör Elis Sverige, 0703-78 43 96, eller Helena Johnsson HR Business partner Elis Sverige 0708-28 03 74.

Välkommen att registrera din ansökan, ett personligt brev och CV genom länken nedan. Din ansökan vill vi ha senast onsdagen den 29 maj. Observera att vi tillämpar löpande urval, vänta därför inte med din ansökan!  

Välkommen med din ansökan! 

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (1 dag kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Masterhelp jobb är ett affärsområde som används av företag som nyttjar Masterhelp rekryteringsverktyg och Intensogruppens expertis inom platsannonsering. Masterhelp jobb ingår i Intensogruppen, som är en rikstäckande helhetsleverantör av rekryteringstjänster. I Intensogruppen ingår även Säljpoolen, Intenso Teknikrekrytering, Intenso Interim Management samt vårt egenutvecklade rekryteringsverktyg Masterhelp.