Hoppa till innehåll
Egmont Publishing AB logotyp

Applikationsspecialist Malmö/Köpenhamn

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Story House Egmont söker Applikationsspecialist till Malmö/Köpenhamns-området

Story House Egmont är ett av Sveriges ledande medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och utvecklar innehåll för både tryckta medier och digitala plattformar och är snabbt växande inom e-handel och digital marknadsföring. För att behålla och utveckla vår höga kvalitet och starka position på marknaden söker vi nu en ny medarbetare som kan förstärka en av våra applikationsavdelningar. Avdelningen ansvarar för applikationer och applikationsutveckling mot hela organisationen inom bland annat ERP, E-Handel, marknadsföring mm.

Du blir en del av ett entusiastiskt och drivet team som arbetar med att utveckla och underhålla de applikationer som ligger inom avdelningens ansvar. Här kommer du få möjlighet att vara direkt delaktig i förändringsarbete, systemadministration och utveckling av nya funktioner och processer. Du kommer att arbeta nära verksamheten och ha löpande dialog kring förbättringar med framför allt våra sälj- och marknadsavdelningar.

Arbetsuppgifter

Primärt kommer du att arbeta med systemadministration och utveckling inom vårt ERP system (Advantage CS) som hanterar hela vår prenumerationsaffär för Danmark och Sverige, samt ett antal mindre egenutvecklade applikationer. Du kommer djupdyka ner i våra processer och i vår data, framför allt via SQL/SQL Server, och analysera både möjligheter och problem. Du kommer dessutom vara i kontinuerlig dialog med ansvariga i verksamheten gällande både supportärenden och uppdateringar.

Ditt ansvar kommer främst att röra sig inom prenumerationssystem och distribution, där du blir en av våra experter, men du kommer även att arbeta en del av din tid i olika förändringsprojekt. Din arbetstid fördelas mellan våra kontor i Malmö och Köpenhamn, då du kommer att stötta kollegor både i Sverige och Danmark.

Din profil

Du har arbetat i större affärssystem inom tex. ekonomi, marknadsföring, orderhantering och kunddata. Du har erfarenhet av att arbeta med databaser/SQL, utveckling och förändring av affärsprocesser, felsökning och support. Du drivs av att utveckla och förbättra olika processer tillsammans med verksamheten. Du är engagerad och inte rädd för att tänka i nya banor och framföra dina åsikter till teamet – som gillar att diskutera lösningar och problem tillsammans. Detta kombinerar du med en stor portion humor och personlig integritet.

Kvalifikationer
  • Erfarenhet av arbete med affärssystem (support och vidareutveckling)
  • Erfarenhet och intresse för SQL/SQL Server och hantering av data
  • God kommunikatör med förmåga att skapa relationer
  • Erfarenhet av applikationsutveckling är meriterande
Livet hos Story House Egmont – en del av något större

Vi som jobbar inom Story House Egmont står för kreativitet, långsiktighet och öppenhet. Vi jobbar i team och hjälper och stöttar varandra för att tillsammans utveckla de bästa berättelserna och produkterna.

Vi välkomnar kompetenta, drivna och innovativa människor. Lika viktigt är att du är engagerad, positiv och öppen för olikheter.

Som medarbetare i en av Sveriges ledande medieverksamheter är du också en del av något större.

Egmont är en internationell och expansiv mediekoncern fylld av passionerade och kompetenta människor med olika bakgrunder, kunskaper och erfarenheter.

Vi bjuder in till inspirerande seminarier och sociala tillställningar, vi månar om hälsa och friskvård och erbjuder ett flertal attraktiva personalförmåner.

Egmont är en helägd stiftelse som verkar utifrån ett dubbelt syfte: att utveckla verksamheten och att stötta utsatta barn och unga. Som anställd i Egmont är du med och ger tillbaka till samhället och skapar förutsättningar för ett bra liv för nästa generation.

Om du har frågor kring tjänsten så är du välkommen att kontakta: Head of subscription systems, Johan Friberg, johan.friberg@egmont.se
Egmont Publishing AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (38 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Story House Egmont är ett av Nordens ledande och mest traditionsrika medieföretag. Vi är passionerade historieberättare och står bakom några av landets populäraste varumärken. Inom våra tre huvudområden – Media, E-commerce och Agencies – utvecklar vi engagerande innehåll, högkvalitativa produkter, innovativa tjänster och personliga mötesplatser. Vår ägare är den nordiska mediekoncernen Egmont tillsammans med Nordisk Film, TV 2 i Norge och det danska bokförlaget Lindhardt og Ringhof. Egmont är en stiftelse som varje år delar ut en stor del av sitt överskott för att stötta utsatta barn och ungdomar.

We bring stories to life.