Hoppa till innehåll
DrDropin Hud AB logotyp

Vi söker en undersköterska. Är det kanske du?

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Dr.Dropin Hudcentrum är en ny och modern klinik centralt belägen i Malmö. Vi söker en undersköterska. Är det kanske du?

Vilka är Dr.Dropin?

Dr.Dropin är en privat leverantör av hälsotjänster. Företaget etablerades i Norge 2017, först som en allmänläkartjänst, men har sedan etablerat specialistmottagningar inom exempelvis dermatologi, gynekologi och psykologi. Dr.Dropin är ett starkt varumärke i Norge, och med
25 kliniker är det ett av de snabbast växande hälsoföretagen i Norden. Målet med Dr.Dropin är att göra hälsovården enklare och mer tillgänglig för dem som behöver den.

Dr.Dropin etablerade sig på den svenska marknaden i 2022 och erbjuder nu tjänster inom dermatologi och gynekologi. Våra patienter kommer via Region Skåne, men vi har även digitala video- och bildkonsultationer.

Vår första klinik i Sverige öppnade hösten 2022 i Lund och i juni 2023 öppnade vi kliniken i Malmö. Vi söker nu efter en ny kollega som önskar att bli en del av vårt team i Malmö.

Om arbetet
Vi behandlar patienter med olika typer av hudsjukdomar och hudtumörer. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att assistera läkare på kliniken, dels med patientmottagning och dels under operationer. I arbetet ingår att utföra venprovtagning, såromläggningar, allmänna odlingar samt ansvara för påfyllnad av material på mottagningsrummen. Det förväntas att du jobbar självständigt och tar egna initiativ i den dagliga verksamheten.
Vi är nytänkande och ser gärna att du är delaktig i vårt förbättringsarbete. Du får möjligheter att påverka genom att vara delaktig i utvecklingen av verksamheten.

Vad kan vi erbjuda dig?
Hos oss erbjuds du ett stimulerande och varierande arbete på en ny och modern klinik, ett stenkast från centralstationen i Malmö. Vi bjuder in till sociala aktiviteter med både svenska och norska kollegor. Det är god stämning, ett öppet arbetsklimat och stort engagemang. Du blir en viktig bricka i ett fantastisk team.

Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad undersköterska med examen från Vård- och omsorgsprogrammet eller yrkespaketet Vård och omsorg på vuxenutbildningen, med intresse för hud och hudens sjukdomar. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet i yrket och meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på hudmottagning eller liknande.
Det förväntas att du är flexibel, trygg i din roll som undersköterska och har ett gott bemötande gentemot kollegor och patienter.

Ansök redan idag!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet och vi tillämpar löpande urval, så varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Mejla CV och personligt brev till Pernilla Maxe,
Head of Operations: pernilla.maxe@drdropin.se
För mer information om Dr.Dropin, besök gärna vår hemsida: https://drdropin.se/ och mer information om vår norska verksamhet hittar du här: https://drdropin.no/

Dr.Dropin lyder under Socialstyrelsens föreskrifter samt IVO:s tillsyn och omfattas bl.a. av hälso- och sjukvårdslagen, personuppgiftslagen, patientdatalagen och patientsäkerhetslagen.
DrDropin Hud AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
08 juli 2024 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren