Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vårt anställningserbjudande

Din Bil är en del av Porsche Holding Salzburg GmbH och ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Vi erbjuder ett brett utbud av bilar från Volkswagen-koncernens olika varumärken och modeller, som Volkswagen personbilar, Volkswagen Transportbilar, ŠKODA, Seat, Cupra, Audi, Porsche samt biluthyrning via Europcar.

Vi har verksamhet i fyra regioner i Sverige: Stockholm, Göteborg, västra Skåne och Gävleborg-Dalarna. På Din Bil värdesätter vi samarbete, respekt och förståelse mellan våra medarbetare. Du får chansen att arbeta i ett modernt och framgångsrikt företag som sätter kunden i fokus och levererar högsta kvalitet och service.

Som anställd hos oss får du vara en del av ett engagerat team. Vi bryr oss om din trivsel och utveckling hos oss. Därför erbjuder vi bra anställningsvillkor som omfattar bland annat kollektivavtal via IF Metall, Ledarna och Unionen, attraktiv lön, försäkringar, tjänstepension. Du får också friskvårdsbidrag och företagshälsovård som främjar din hälsa och välbefinnande.

Vad vi söker

Är du passionerad för att nå avslut, skapa kundnöjdhet och spela en avgörande roll i ett framgångsrikt säljteam? Excellerar du i en snabbt föränderlig miljö där du, både individuellt och tillsammans med ditt team, strävar efter att uppnå försäljningsmål? Om så är fallet, är du den vi söker! Vi är på jakt efter en bilförsäljare som kan hantera både nya och begagnade bilar för privatpersoner och företag.

Din arbetsdag

I rollen som bilförsäljare kommer du att ansvara för försäljningen av nya och begagnade bilar, hantera inbyten och leveranser av fordon. Du kommer att fokusera på att utveckla relationer med kunder för att säkra affärer både på kort och lång sikt, med målet att alltid överträffa kundens förväntningar.

Dina arbetsuppgifter inkluderar försäljningsaktiviteter, demonstration av bilar, tillhandahållande av produktinformation och arrangemang av provkörningar. Du blir en del av vårt Skoda Malmö-team, där vi tillsammans strävar efter att nå uppsatta försäljningsvolymer med högsta kundnöjdhet som mål.

Våra krav

För att kvalificera dig för denna position krävs gymnasieutbildning, tidigare framgångsrik försäljningserfarenhet eller annan relevant erfarenhet som arbetsgivaren anser vara jämförbar. Du bör ha en god ekonomisk förståelse, vara väl bevandrad i Office-paketet och ha goda kunskaper i både engelska och svenska, i tal och skrift. Ett B-körkort är också ett krav (manuell växellåda). Det är meriterande om du har en relevant eftergymnasial utbildning eller erfarenhet av företagsförsäljning.

Som kandidat bör du vara engagerad, målmedveten och ha en naturlig förmåga att avsluta det du påbörjar. Du bör ha en stark affärsförståelse, finansiell insikt och förmågan att självständigt organisera ditt arbete. Du bör trivas i sociala sammanhang, vara skicklig på att kommunicera och kunna bygga långsiktiga relationer. Ett självständigt driv, komfort med ett högt arbetstempo och erfarenhet av att arbeta mot budgetmål och lönsamhetsansvar är viktigt för att lyckas i denna roll.

Ansökan

Känner du att detta stämmer in på dig är du välkommen att ansöka via vår hemsida senast den 22 maj 2024. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Din Bil Sverige genomför enligt gällande rekryteringsprocess i samtliga rekryteringar en kontroll av CV/Meritförteckning, vitsord och vandelsprövning innan anställning

VI SER FRAMEMOT ATT VÄLKOMNA DIG TILL VÅRT TEAM!

Din Bil Sverige AB Skoda Malmö logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 maj 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren