Hoppa till innehåll
Bonomi Scandinavia AB logotyp

Utesäljare till Bonomi Scandinavia AB

Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Är du en driven och lojal säljare som är redo att ta nästa steg i din karriär? Vi söker dig som är driven, lojal och full av positiv energi för att bli en nyckelspelare i vårt team på Bonomi Scandinavia. Hos oss får du chansen att växa och bidra till vår spännande expansion samtidigt som du säkerställer hög kundnöjdhet. Bli en viktig del av vårt team och bidra till vår fortsatta framgång, ansök redan idag!

Om tjänsten
Som säljare hos oss kommer du att spela en central roll i vårt säljteam och vara med och utforma och genomföra effektiva säljstrategier. Ditt arbete kommer att innebära att du bygger och underhåller långvariga och starka relationer med våra kunder, vilket är avgörande för vår framgång. Du kommer att få en grundlig utbildning på plats för att lära känna våra produkter in- och utantill, vilket kommer att ge dig en djup förståelse för vår teknik och vårt erbjudande.

I denna roll är det viktigt att du har en god teknisk förståelse och kan kommunicera effektivt med både kunder och kollegor. Du kommer att samarbeta nära med ditt team för att uppnå gemensamma mål och driva vår försäljning framåt. Tjänsten innebär att du kommer att arbeta med ett engagerat och målinriktat team där din utveckling och dina insatser kommer att uppskattas.

Startdatum för denna tjänst är 1 februari 2025. Anställningen är en tillsvidareanställning med en inledande provanställning. Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt dynamiska team, där du får möjligheten att växa och utvecklas inom både teknisk kompetens och produktkännedom.

Om dig
För att trivas och nå framgång i rollen som säljare hos oss är det viktigt att du är driven och bidra med energi och har en ambition att utvecklas både professionellt och personligt. Din passion för teknik och din tekniska kompetens kommer att vara avgörande för att du ska kunna möta våra kunders behov och bidra till vårt teams framgång.

Vi värdesätter att du är en lagspelare som trivs med att samarbeta nära dina kollegor och som kan bidra till en positiv arbetsmiljö. Din ansvarsfulla och lösningsorienterade inställning kommer att vara en tillgång i ditt dagliga arbete, där du aktivt kommer vara delaktig för att uppnå gemensamma mål.

Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift, är ett krav för att kunna kommunicera effektivt med våra kunder och dina kollegor. Dessutom förväntar vi oss att du har en avslutad gymnasieutbildning som grund för din vidareutveckling inom vårt företag.

Om Bonomi Scandinavia AB
Vi grundades 1972 tillsammans med andra bolag i flera europeiska länder. Vi förser industrikunder med automationsprodukter inom ventiler och pneumatik. 1990 fokuserades den svenska verksamheten till ventiler och automatisering av dessa.

Vi förfogar över 1 400 kvadratmeter kontors- och lagerlokaler i Malmö varifrån vi med egen säljorganisation och återförsäljarled marknadsför våra produkter på den svenska marknaden. Vi är också licenserade partners till tyska REMBE® och marknadsför ett komplett sortiment inom explosion- och brandsäkerhet.

Vi ingår sedan 2022 i den italienska industrigruppen Bonomi Group SpA. Bonomi Group, med säte i Gussago (BS) Italien, tillverkar komponenter för VVS och industri såsom rördelar, ventiler och manöverdon. Företaget, som grundades 1901, är familjeägt. Gruppen har 850 anställda i Italien och omsätter ca 300 MEUR.

Kontaktuppgifter
I denna rekrytering samarbetar Bonomi med Adecco. Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult:

Annika Nessvold via annika.nessvold@adecco.se eller 0736-84 11 63.

Ansök så snart som möjligt då urval sker löpande.

Bonomi Scandinavia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!