Hoppa till innehåll
Advisera logotyp

Säljande Försäkringsförmedlare

Publiceringsdatum
04 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Jenny Markusson
Telefon
Ansök nu
Arbetar du i försäkringsbranschen och vill ta nästa steg i karriären som förmedlare?

I rollen som försäkringsförmedlare på Advisera kommer du att vara ansiktet utåt för företaget, bygga långsiktiga relationer och erbjuda skräddarsydda lösningar som säkerställer våra kunders trygghet och välbefinnande. Du ansvarar för dina processer, kundstock och förvaltning av dessa. En roll där du får kliva in i ett familjärt team i tillväxtfas med utvecklingsmöjligheter!

Din roll som Försäkringsförmedlare - SAK

Som försäkringsrådgivare kommer du spela en nyckelroll i att möta våra kunders behov och förväntningar. Genom att tillhandahålla skräddarsydda försäkringslösningar och professionell rådgivning kommer du att vara ansiktet utåt för företaget och bygga starka och långsiktiga relationer med våra kunder.

Din uppgift är att inte bara identifiera och förstå våra kunders individuella behov och mål, utan också att kunna presentera lämpliga försäkringsalternativ på ett tydligt och begripligt sätt. Genom att vara en förtroendeingivande rådgivare och expert inom ditt område kommer du att bidra till att säkerställa våra kunders trygghet och välbefinnande.

Din förmåga att navigera i en komplex försäkringsmiljö och erbjuda skräddarsydda lösningar kommer att vara avgörande för att lyckas i denna roll. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta självständigt och planera dina dagar, samtidigt som du samarbetar med andra teammedlemmar för att uppnå gemensamma mål. Idag består teamet av en teamleader, två förvaltande förmedlare, två säljande förmedlare och två administratörer.

Vi söker en passionerad och engagerad individ som är redo att ta itu med utmaningarna som försäkringsbranschen erbjuder och som strävar efter att leverera överlägsen service och värde till våra kunder. Du trivs väl i en säljande roll och vill kliva in en en roll med ansvar för hela säljprocessen, från mötesbokning, kundmöte till avtal.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
    • Ansvara för förvaltning och utveckling av egen kundportfölj, med fokus på nykundsbearbetning, kundnöjdhet och affärsresultat.
    • Etablera långsiktiga relationer med kunder
    • Leverera behovsanpassad rådgivning till kunder.
    • Ansvarig för uppföljning av försäkringsärenden.
    • Organisera och genomföra kundbesök för att stärka relationer och identifiera affärsmöjligheter.
    • Kommunikation med försäkringsbolag och kunder.
    • Erbjuda hjälp och stöd till kunder vid eventuella skador.
    • Hantering av inkommande samtal och ärenden från våra kunder.
Kvalifikationer:
    • Minst 4+ års erfarenhet från försäkringsbranschen inom SAK- försäkringar.
    • Erfarenhet av uppsökande försäljning
    • Goda kunskaper i Officepaket.
    • Lättlärd i olika datorsystem samt en god datavana.
    • Van vid att arbeta i team och ha gemensamma mål.
    • Strukturerad, målinriktad, noggrann och affärsdriven.
    • Behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
    • B-Körkort
Om Advisera:

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 30 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.

Varför Advisera?
    • Kliv in i en stimulerande miljö i ett växande företag med en vision om att etablera sig som en ledande partner inom flera affärsområden.
    • Konkurrenskraftig lönemodell & friskvårdsbidrag.
    • Kontinuerligt kompetensutveckling.
    • Gemenskap är viktig för oss och vi arrangerar ofta konferenser, utbildningar och AW:s
På Advisera värderar vi personlighet och inställning högst. Vi tror att med rätt intresse, driv och engagemang har man potential att växa in i rollen. Tveka inte att söka, även om du inte uppfyller alla kriterium.

Vi rekryterar löpande, så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vid frågor, vänligen kontakta Jenny@advisera.se. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mejl utan hänvisar dig till att söka via vår karriärsida.

Varmt välkommen med din ansökan!

Sökord: Rådgivare, Försäkring, Försäkringsrådgivare, Försäkringsförmedlare, Försäkringsmäklare, Företagsrådgivning
Advisera logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 maj 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Advisera grundades 2016 och har sedan dess vuxit till cirka 35 medarbetare med kontor i Malmö, Göteborg och Stockholm. Vår målsättning och vision är att etablera oss som en ledande företagspartner inom IT- & Säkerhet, Telefoni & Växel, Företagsförsäkringar och Finansiella Produkter. Advisera har tillstånd från Finansinspektionen.

Genom Adviserametoden har vi skapat en unik företagskultur. Denna metod, kombinerad med vårt entreprenöriella driv, formar tydliga strategier och mål för fortsatt expansion. Adviserametoden främjar en kreativ och stimulerande arbetsmiljö, och vi söker ständigt efter drivna och kompetenta medarbetare.