Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Maskinoperatör till kortare uppdrag i Fosie

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker en engagerad Maskinoperatör som kan bli en värdefull tillgång i vårt produktionslag. Som Maskinoperatör kommer du ha ansvar för flera viktiga moment inom produktionsprocessen.

Om tjänsten

I ditt dagliga arbete som maskinoperatör kommer tempo och precision vara avgörande för att upprätthålla ett smidigt produktionsflöde. Som en del i teamet kommer du att ha ansvar för att fylla maskinerna med material, packa produkter och granska produktkvaliteten för att säkerställa att endast produkter av högsta standard når marknaden. Kvalitetskontroll och justeringar kommer vara en naturlig del av din arbetsdag. Din förmåga att snabbt och noggrant agera på förändringar blir avgörande för att upprätthålla en effektiv produktionsmiljö. Dessutom kommer du att vara ansvarig för avvikelsekontroll, där din noggranna övervakning och proaktiva åtgärder bidrar till att identifiera och rätta till eventuella avvikelser från produktionsstandarden.

Arbetstiderna är förlagda natt med start 1 september. Detta är en heltidstjänst som varar i 4 veckor och du kommer att bli anställd som konsult hos Adecco.

Om dig

Vi söker dig som trivs i en arbetsmiljö med högt tempo, är redo att ta initiativ och vara en positiv kraft i teamet. Erfarenhet som maskinoperatör är inte ett krav, istället värderar vi din vilja att lära och engagera dig i denna spännande roll.

Viktigt för tjänsten är:

  • Noggrann, stresstålig och en vilja att lära
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Ett intresse för teknik
  • Körkort och bil är meriterande

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Alice Persson via Alice.Persson@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.