Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Teknisk kundsupport till Sverull ElektroDynamo i Malmö!

Ansök nu

Är du entusiastisk över att erbjuda förstklassig kundservice och teknisk support? Sverull söker nu efter en engagerad och kundfokuserad teknisk kundsupport till teamet i Malmö! Ta chansen att bli en betydelsefull del av vår dynamiska miljö - ansök idag och bli en nyckelperson i ett framgångsrikt team!

Om rollen
I rollen som teknisk Kundsupport hos Sverull kommer du att ha ansvar för att leverera förstklassig kundservice och teknisk support till våra kunder. Du kommer att vara den primära kontaktpunkten för kundens frågor och behov, samarbeta nära vårt försäljningsteam för att säkerställa att vi överträffar våra kunders förväntningar. Dina ansvarsområden inkluderar att hantera kundförfrågningar, behandla order, ge teknisk rådgivning och säkerställa en smidig hantering av dokumentation och administration.

Din profil
Vi söker dig som är entusiastisk och har ett starkt tekniskt intresse. Du har avslutat gymnasieexamen och har tidigare erfarenhet av kundservice och trivs med att arbeta i en snabbt föränderlig miljö. Din kommunikationsförmåga är utmärkt och du behärskar svenska och engelska flytande i både tal och skrift. Du är en problemlösare och har förmågan att arbeta självständigt såväl som i team. För att lyckas i rollen behöver du vara en organiserad person med kunskaper i affärssystem gärna i Pyramid och tidigare arbetat i CRM, samt goda färdigheter i Officepaketet.

Om oss
Sverull ElektroDynamo är en erkänd aktör med spetskompetens inom lager, transmissioner, tätningar och pumpar. Vi erbjuder våra kunder en komplett lösning från analys och projektering till produktleverans, montage och reparationer. Besök gärna vår hemsida på www.sverullelektrodynamo.se för mer information.

Kontaktuppgifter
Denna rekrytering genomförs i samarbete med Adecco.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryteringskonsult Annika Nessvold via e-post: annika.nessvold@adecco.se eller telefon: 0736-84 11 63.

Ansök så snart som möjligt då urval kan ske löpande.

Har du frågor gällande registrering eller processen, kontakta supporten via e-post: info@adecco.se.

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Adecco Rekrytering är Sveriges ledande rekryteringspartner specialiserade på rekrytering av chefer, specialister och generalister inom privat och offentlig sektor. Med 30 års erfarenhet och närvaro på 30-tal orter över hela landet, är vårt viktigaste åtagande att hitta rätt person till rätt jobb, i rätt tid. Vårt mål är att leverera en högkvalitativ rekryteringsresa till våra kunder och kandidater. Vi gör det genom att omvandla komplicerade affärskritiska rekryteringsutmaningar till enkla framtidssäkrade kompetenslösningar. Vi sätter stort värde på att skapa och behålla en nära relation till våra kunder och kandidater - välkommen att ta kontakt med oss!