Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Brandskyddsrådgivare till Presto i Malmö!

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du efter en meningsfull och givande karriär där du kan hjälpa till att rädda liv? Vill du vara en del av ett företag som fokuserar på att skydda människor mot brandrisker och andra faror samtidigt som du har möjlighet att utveckla din försäljningskompetens? Då har vi en position som kommer att tända en gnista inom dig!Om tjänsten

Plötsligt händer det som inte får ske, en brand bryter ut eller någon skadas. En olycka kan få förödande konsekvenser för en verksamhet. Men med rätt skydd går det att undvika eller snabbt hantera om det inträffar. På Presto arbetar erfarna och kunniga medarbetare som är specialiserade på att minimera risker inom olika verksamheter och lokaler. Genom högkvalitativ rådgivning, utbildning, skyddsprodukter och service, hjälper Presto företag och organisationer att skapa en trygg arbetsmiljö för sina medarbetare och skydda sina tillgångar.

Presto grundades 1959 och är Nordens ledande aktör inom brandsäkerhet. De erbjuder även marknadens bredaste sortiment av arbetsmiljö- och säkerhetsutbildningar samt expertis inom hantering och underhåll av skyddsrum, allt för att uppfylla gällande lagar och regler och skapa en trygg verksamhet för Prestos kunder.

Om rollen

Som brandskyddsrådgivare på Presto kommer du att få lära dig mycket om branschen, entreprenörskap och försäljning. Du kommer med stöd av härliga kollegor i Malmö, hjälpa både små och stora företag i Norden att få den information och rådgivning de behöver om sina brandsäkerhetsbehov. Detta genom att erbjuda helhetslösningar, utbildningar och abonnemangstjänster som ger kunden en långsiktigt trygghet.

Som Prestos nya brandskyddsrådgivare kommer ditt huvudsakliga ansvarsområde vara att skapa nya kundrelationer, utveckla befintliga och presentera Prestos produkter och tjänster.
Du kommer också att spela en viktig roll i att öka medvetenheten om brandsäkerhet genom att utbilda kunder om hur de kan skydda sina liv och verksamheter mot brandrisker.

Du erbjuds

 • Marknadsmässig lön med ett välarbetat bonusprogram
 • En gedigen introduktion och utbildning med säljtränare för att du ska få rätt förutsättningar att briljera i din roll
 • Goda karriärsmöjligher då bolagets utveckling är stark och omfattande
 • En positiv arbetsmiljö som skapar gemenskap genom säljtävlingar och andra aktiviteter.


Kvalifikationer
 • Brinner för att utveckla nya affärer och har en stark kommunikativ sida
 • Kan uttrycka dig obehindrat i svenska och engelska både i tal och skrift, detta då språket används dagligen i kontakt med kunder.

Det är meriterande om du har

 • Har erfarenhet av försäljning, från exempelvis serviceyrken att arbeta på callcenter, inom detaljhandeln, B2B eller kundtjänst

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Resultatinriktad
 • Har en god samarbetsförmåga
 • Flexibel
 • Nätverkande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 juli 2024 (51 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se