Hoppa till innehåll
Preem AB logotyp

Senior beredare till Projekt och Anläggningsintegritet, Stoppstyrning Lysekil

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är ditt nästa steg att leda och utveckla beredningsarbetet inom revisionsstopp?

Preemraff söker nu en Senior Beredare som innebär en unik möjlighet att arbeta självständigt och samtidigt bidra till företagets framgång genom att utveckla stopprocessen. Om du har en passion för teknik, struktur och samarbete, kan detta vara rollen för dig!

Om rollen
Som Senior Beredare kommer du att leda beredningsarbetet för planerade revisionsstopp och koordinera flera objektområden. Under genomförandefasen kan du även agera som biträdande objektledare eller objektledare. Ditt ansvar inkluderar att hålla arbetsinstruktioner i Maximo uppdaterade och att utveckla din del av stopprocessen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar att:
  • Säkerställa korrekt kodning av arbetsordrar
  • Samla in och föra in uppgifter för arbetsorderns utförande
  • Kommunicera med andra discipliner
  • Sammanställa arbetspackar och tekniskt underlag för entreprenadupphandling
  • Delta vid utvärdering av inkomna anbud
  • Göra avrop för material.
Du kommer att ha friheten att självständigt planera din tid och arbetsuppgifter, ta nödvändiga kontakter och samla in information för att utföra dina uppgifter. Du kommer även att ha attestbehörighet enligt delegerad attesträtt för revisionsstopp.

Vi erbjuder dig

Förutom ett spännande och utvecklande jobb så kommer du att få jobba med kollegor som månar om varandra, trivs på jobbet och som ser till att hitta på trevliga aktiviteter tillsammans. Där utöver kommer du få ett tryggt och stabilt ledarskap och där du uppmuntras och ges stöd till kompetensutveckling.

Vi har ett starkt förmånspaket omfattande bl.a.:
  • Högt friskvårdsbidrag
  • Utöver friskvårdsbidraget, ersättning för kiropraktor- och/eller naprapatbehandlingar
  • Sjukvårdsersättning
  • Vinstdelning
  • Peemkort med personalrabatt på drivmedel mm
  • Föräldraledighetstillägg
  • Placeringsrådgivning
  • Händelsestyrd pensionsrådgivning
Där utöver finns genom Preem Hälsa och Idrottsförening massor med olika aktiviter så som:
  • Träning inom: fotboll, innebandy, cykling, padel mm
  • Svampplockning, Yoga och vandringar mm
Läs mer om hur det är hos oss: Jobba hos oss Preem

Du blir en viktig del av Preem - en arbetsplats som präglas av välkomnande stämning, förtroende för medarbetarna och goda utvecklingsmöjligheter. Vi arbetar utifrån syftet att göra resan till en bättre framtid möjlig. Just nu genomgår vi den största omställningen i vår historia där det fossila successivt fasas ut och ersätts av förnybara alternativ. En omställning vi gör för att vi vill, kan och måste. Hos oss får du frihet under ansvar och uppmuntras att ta egna initiativ för att utveckla verksamheten framåt. För oss är det viktigt att du delar våra värderingar, Ansvarstagande, Nyskapande och Inkluderande eftersom de ligger till grund för allt vi gör.

Har du den här bakgrunden

För att du ska lyckas i denna roll så är det några saker du behöver ha med dig.
  • Teknisk gymnasieutbildning eller KY utbildning med inriktning Industri så som:Underhåll, Industrirörtekniker, Underhållsmekaniker.
  • Du behöver ha arbetat med underhållsstopp inom industrin - detta är ett krav för att kunna axla rollen som Senior Beredare
  • Du bör även ha arbetat med beredningsarbete för att lyckas i rollen
  • Har du en bakgrund inom industrin som mekaniker eller svetsare är detta meriterande
Övriga kunskaper du behöver ha med dig är:
  • Ritningslära
  • Körkort
  • Goda kunskaper i svenska (C2*) och engelska (B2*) i såväl tal som skrift då båda språken krävs i det dagliga arbetet.
* Common European Framework of Reference for Languages där C2 är den högsta nivån

Är det här du

Vi vill att du ska trivas hos oss och i rollen! För att göra detta behöver du trivas med att arbeta med olika personligheter och kunna möta dem på ett sätt som gör att ditt arbete flyter smidigt och utan onödiga missförstånd. Det gör att du vet med dig att du är stark i din kommunikativa förmåga även när arbetstempot vrids upp - för det kommer det att göra under stoppen. Det är just under stoppen som din förmåga sätt på prov att kunna hantera en stor mängd arbetsuppgifter utan att tappa fokus, kommunikation eller kvalitet i utfört arbete. Men detta är samtidigt det som du verkligen älskar - att utmana dig själv och under korta perioder få gå in i hetluften.

Nästa steg

Vi ser fram emot att ta emot din ansökan så snart som möjligt, men allra senast 18 augusti 2024.

Om du har frågor om rollen är du välkommen att kontakta Håkan Hermansson, Stoppchef, hakan.hermansson@preem.se

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta oss i rekryteringsteamet via din profil i Team Tailor.

Då Preem bedriver en samhällsviktig verksamhet genomförs alltid bakgrundskontroll samt alkohol-/drogtest inför ett anställningserbjudande. Vid intervju ska för Sverige godkänd ID-handling kunna uppvisas. Preem är även till del ett säkerhetsklassat företag och en säkerhetsprövning med registerkontroll kan därför genomföras vid behov. Säkerhetsprövningen genomförs i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Facklig kontaktperson finns här.

Varmt välkommen med din ansökan!
Preem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PREEM är Sveriges största drivmedelsbolag. Vår vision är att leda omvandlingen mot ett hållbart samhälle. Senast 2035 har Preem som mål att producera cirka 5 miljoner kubikmeter förnybara drivmedel och vara klimatneutrala i hela värdekedjan.

Preems raffinaderier räknas till de mest moderna och miljöanpassade i Europa med en raffineringskapacitet på över 18 miljoner kubikmeter per år. Vi förädlar och säljer drivmedel, eldnings- och smörjolja samt andra produkter till företag och privatpersoner.

Vi har ett rikstäckande servicenät med ca 500 stationer för privat- och yrkestrafik. Preem AB har cirka 1 500 anställda varav 1 100 arbetar vid raffinaderierna. För helåret 2022 var Preems omsättning 161 miljarder SEK.