Hoppa till innehåll

Eterni söker chaufförer

Publiceringsdatum
20 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Chaufförer- se hit!

För kunds räkning söker Eterni Sweden nu proaktivt chaufförer inför sommaren. Vill du göra nytta för miljön, se vackra Bohuslän under sommaren och samtidigt ingå i ett härligt team? Läs då vidare!


ARBETSUPPGIFTER
Som chaufför hos kund kommer du att ingå i ett affärsområde med en transportverksamhet på cirka 50 fordon. Som huvudsakliga uppgift kommer du att samla in hushållsavfall samt bedriva slamsugning i kommuner runt om i Bohuslän. Kunden erbjuder ett arbete där dina kunskaper inom chaufförsyrket sätts på prov samtidigt som du får arbeta tillsammans med varma, hjälpsamma och kompetenta kollegor. Efter sommarsäsongen kommer det finnas möjlighet att söka tillsvidareanställning och arbetstidernas grundscheman är 06–14 alternativt 07–16. 

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Slamsugning
  • Renhållning 
  • Kundservice
  • Rapportering
     

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har giltligt C-körkort och gärna erfarenhet av liknade chaufförsuppdrag. Vi tror att du är lösningsorienterad, stresstålig och kan arbeta under stort eget ansvar samt att du är en lagspelare. Vi tror även att du inger förtroende, att du är ansvarsfull och strukturerad. Har du lokalkännedom om Bohuslän är det meriterande men det är inget krav. Vi lägger stor viktigt vid personliga egenskaper och engagemang. 


Vi söker dig som har:
  • Kunskap inom EDP-mobile rapporteringssystem
  • Talar och skriver obehindrat i svenska
  • Har giltigt C-körkort samt YKB

OM TJÄNSTEN
Annonsen är en proaktiv annons och återkoppling sker enbart om du blir aktuell för tjänsten.

ÖVRIG INFORMATION
Ansökningar via e-post behandlas ej på grund av GDPR, sök tjänsten på www.eterni.se. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se