Hoppa till innehåll

Shift Leader till Honulele Spa

Publiceringsdatum
03 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

VILL DU VARA MED OCH LEDA VÅRT FANTSISKA SPA?Honulele Spa är beläget i en fantastisk miljö, högst uppe på Romeleåsens topp, mitt i den omgivande rofyllda skånska skogen. Här får våra gästeruppleva lugnet av naturen och njuta av avslappning och energipåfyllning på många olika sätt. Lyxig relax med sprakande öppna brasor, en 12 meter lång uppvärmd infinitypool, kallvak, bastu samt utsökt mat och dryck i vårt Spa café…The Aloha Spa Ritual som går attboka till som en extra treat med bla fotbad, tvagning och ångbastu. Ja, det är bara några av ingredienserna.Allt med en hänförande utsikt över Skåne, högt över trädtopparna…

Vi söker dig som vill jobba med utökat ansvar i vårt spa. Du kommer att få ansvar för både gäster och personal i den dagliga driften. Du trivs med varierade arbetsuppgifter och du kommer arbeta både i kök, servering, bar, vår guidade sparitualoch reception. Vi erbjuder varierade arbetstider, då vårt spa har öppet från tidig morgon till sen kväll i en annorlunda oslagbar miljö. Vi söker dig som är en god ledare och alltid värnar om teamets bästa såväl som att göra våra gästers upplevelse till något utöver det vanliga med hjälp och stöttning från din Spachef, Felicia. Tjänsten innefattar en mindre del administration och en större del i drift.

Vi kommer att ha intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Så tveka inte att skicka in din ansökan så fort som möjligt, kanske är det just du som vi bjuder på en kopp te i Honulele Spa!

Omfattning: Heltid 100%Lön: Enligt överenskommelseArbetstid: Arbetstid fördelat på dag, kväll samt varannan helg.Start: Gärna så snart som möjligtBil & körkort är ett krav, eftersom du inte kan ta dig till oss med kollektivtrafik.

Aloha & welcome to a Less Ordinary Job!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
20 oktober 2024 (155 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se