Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Embedded Software Engineer till Axis Communications i Lund!

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av embedded-utveckling? Vill du arbeta för ett snabbt växande och innovativt företag med global närvaro? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi letar just nu efter en Embedded Software Engineer till Axis i Lund. Du kommer bli en del av ett team som är involverade från start till mål i företagets produktutveckling, från tidiga konceptuella faser till lansering och produktion. I projekten samarbetar man med flera olika kompetensområden, såsom mekanik, elektronik, industriell design och produktionsteknik, för att nämna några.

Som Embedded Software Engineer kommer du ha en avgörande roll i utvecklingen av företagets produkter. Du kommer arbeta med ett dedikerat team av ingenjörer för att designa, utveckla och testa programvara för olika embedded-system. Dina arbetsuppgifter kommer inkludera:
* Delta i utvecklingen av företagets produkter
* Analysera, designa och utveckla ny funktionalitet för kommande produkter
* Felsöka och lösa problem i hela mjukvaruarkitekturen, från operativsystem till applikationer
* Dela dina kunskaper och insikter med teamet

Detta är en heltidstjänst med start omgående eller så snart vi hittar rätt person. Arbetet är förlagt till sedvanliga kontorstider, måndag till fredag, och du kommer utgå från företagets kontor i Lund. Du kommer att bli anställd av StudentConsulting med intentionen att bli direkt anställd av företaget efter en provperiod.

Detta söker vi:

- Du har en kandidat- eller masterexamen inom datavetenskap, elektronik, fysik, matematik eller motsvarande.
- Du har god erfarenhet av C- programmering och arbete i Linux-miljö.
- Du är en lagspelare som trivs och inspireras av att arbeta med nya människor från olika delar av organisationen och omfamnar agila utvecklingsmetoder.
- Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Följande erfarenhet är meriterande:
- Analys och design av mjukvarulösningar
- Programmering i Linux, både i användarutrymmet och kärnan
- Git, JavaScript, Rust, C++ och Python
- Lågnivåprogrammering och programmering av mikrokontroller
- AI/Maskininlärning

Vår kund värderar samarbete och det är viktigt att alla medarbetare bidrar till en god arbetsmiljö. De uppskattar initiativ för att förbättra deras produkter, verktyg och arbetsmetoder och tror starkt på att dela kunskaper och insikter.

Låter detta som en tjänst för dig? Passa på att sök redan idag!

Sökord: Embedded, Utveckling, C, Linux, Software Development

Sökord: Embedded, Utveckling, C, Linux, Software Development
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com