Hoppa till innehåll
Plantvision logotyp

Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Ansök nu
Plantvision söker en affärsdrivande konsult som är specialiserad inom IT/OT/molnlösning, Södra Sverige

Vill du förbättra och säkra våra kunders produktion och vara bidragande till deras fortsatta utveckling? Drivs du av att hjälpa kunderna bli mer effektiva med bra och hållbara lösningar inom IT/OT/molnlösning genom att vara deras rådgivare? Plantvision växer och letar nu efter en affärsdrivande konsult inom IT/OT/molnlösning och med erfarenhet inom processindustri.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få vara med och bidra med din kompetens och din erfarenhet genom att arbeta med våra kunders utmaningar och hjälpa dem att effektivisera sin produktion. På Plantvision arbetar vi ständigt med kompetensutveckling och kunskapsdelning som du kommer att vara en självklar del av.

Plantvision har tilldelats utmärkelsen "Great Place to Work" varje år sedan 2017 så du kan räkna med en familjär kultur och en arbetsgivare som gör det lilla extra för att du ska trivas på jobbet.

Dina arbetsuppgifter
  • Du har en framstående roll i regionens affärsutveckling.
  • Du undersöker kundernas behov och föreslår lösningar som möter dem
  • Du leder, förbättrar och utvecklar lösningar inom IT/OT/molnlösningar och skapar därigenom värde för våra kunder
  • Du agerar mentor för nya konsulter och delar med dig av dina erfarenheter
  • Du utvecklar långvariga kundrelationer som bygger på trovärdighet, långsiktighet, kommunikation och ömsesidighet (Trusted Advisor)
Värt att veta

Som affärsdrivande konsult arbetar du främst på plats hos kund eller från något av Plantvisions kontor som finns i Lund och Göteborg. Du bygger upp och förvaltar din kundportfölj på ett långsiktigt sätt.
Som nyanställd hos Plantvision kommer du gå ett onboarding-program och när du kommit i gång finns det flera interna utbildningar och aktiviteter att ta del av.

Våra förväntningar

Vi söker dig som motiveras av att ta fram digitala lösningar som skapar värde för verksamheten och våra kunder. Du har koll på hur IT/OT landskapet är kritiskt för produktionen, är konsultativ, rådgivande och lyssnar till kundernas behov. Du är en erfaren konsult inom IT/OT området i industriella miljöer, och/eller har flerårig praktisk erfarenhet av att arbeta med IT/OT.

För oss och våra kunder är det viktigt att du är nyfiken, engagerad och lyhörd. Du kan driva ditt arbete framåt samtidigt som du trivs med att arbeta i nära samarbete med andra. Du arbetar resultatinriktat och är van att identifiera problem och presentera lösningar på dessa. Vidare har du ett öga för detaljer med förmågan att samtidigt se helheten och ta beslut som är rätt för hela företaget.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Mer info
Kontaktperson
Dana Jennerström
Telefon
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
10 okt. 2023 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare