Hoppa till innehåll
Plantvision logotyp

Affärsdrivande konsult inom IT/OT, Södra Sverige

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Plantvision söker en medarbetare med specialisering inom IT- och OT- miljö för uppdrag i södra och västra Sverige

Vill du vara en aktiv del i att förbättra och säkra våra kunders produktion och bidra till deras långsiktiga utveckling? Drivs du av att vara pålitlig rådgivare och hjälpa kunderna att effektivisera sina processer med hållbara lösningar inom produktionsnära IT och OT? Hos Plantvision fokuserar vi på att skapa verkligt värde för våra kunder genom att vara deras strategiska och operativa partner.

Ditt anställningserbjudande

Du kommer att få möjlighet att använda din kompetens och erfarenhet för att tackla våra kunders utmaningar och stödja dem i att optimera sin produktion. Vi tror på kontinuerlig kompetensutveckling och du kommer att vara en viktig del av denna kultur hos oss på Plantvision.

Vi är stolta över att ha blivit utmärkta som "Great Place to Work" varje år sedan 2017, vilket betyder att du kan förvänta dig en företagskultur där du känner dig hemma och där vi strävar efter att göra det lilla extra för att du ska trivas och växa i din roll.

Dina arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar att vara en ledande röst i regionens affärsutveckling, att noggrant undersöka kundernas behov och föreslå skräddarsydda lösningar som möter deras krav samt att utveckla långsiktiga kundrelationer byggda på trovärdighet, kommunikation och ömsesidighet.

Värt att veta

Som en affärsdriven konsult hos oss kommer du att arbeta nära våra kunder på deras arbetsplatser eller från våra kontor i Lund eller Göteborg. Du förväntas bygga och förvalta din kundportfölj på ett långsiktigt sätt, samtidigt som du aktivt deltar i vårt onboarding - program och andra interna utbildningar och aktiviteter.

Våra förväntningar

Vi söker dig som brinner för att skapa verkligt värde för våra kunder genom digitala lösningar och som har en djup förståelse för samspelet mellan IT och OT i industriella miljöer. Din förmåga att vara konsultativ, lyhörd och lösningsorienterad är avgörande för att lyckas i rollen. Vi förväntar oss att du är nyfiken, engagerad och har öga för detaljer samtidigt som du kan driva ditt arbete framåt i nära samarbete med andra.

Intresserad?

I den här rekryteringen är det vi på TNG Tech som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!
Plantvision logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
19 juni 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

TNG Tech: Specialister på fördomsfri och vetenskaplig teknikrekrytering TNG Tech är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag och specialister på vetenskaplig och fördomsfri rekrytering. Vår vision är att se bortom fördomar och vår rekrytering sker fördomsfritt med grund i fakta, vetenskap och metod i fokus. Vi ser till kandidatens framtida arbetsprestation och kompetens, inte enbart CV-historik. Genom anonyma ansökningsprocesser, skräddarsydda arbetspsykologiska screeningtester, Talent Quality Score Cards och en transparent kandidatupplevelse utmanar TNG sina kunder att låta fakta gå före magkänsla, namn, ålder, kön och bakgrund när de rekryterar. Det bidrar till nya medarbetare och talanger, ökad mångfald, bättre lönsamhet och innovation hos våra kundföretag samt nya karriärmöjligheter för jobbsökare. Vi rekryterar ingenjörer och tekniker eller hyr ut konsulter inom tre områden - Engineering, Production och Supply Chain Management. Så här går det till när du söker jobb fördomsfritt: (länk till Youtube) https://www.youtube.com/watch?v=ySMqqigPh10 TNG Tech, är en del av TNG Group AB, och arbetar inom hela tjänstemannaområdet och har också rekryteringsspecialister inom TNG IT Digital samt dotterbolaget Ada Digital. Företaget har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö, och Örebro, samt rekryterar och bemannar åt 400 kunder på 40 andra orter runt om i Sverige. Se alla våra lediga jobb just nu: https://www.tng.se/tech-ingenjor-teknik Läs mer om vår fördomsfria rekryteringsprocess: https://www.tng.se/rekryterings-process Läs mer om TNG Tech här: https://www.tng.se/tech