Hoppa till innehåll

Fullstackutvecklare

Publiceringsdatum
25 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Har du hört skämtet om att AI kommer att ta över världen? Oroa dig inte, vi har det under kontroll! Infra Motion Labs, grundat vid Lunds Universitet, är specialiserade på att utveckla avancerade AI-applikationer för den svenska marknaden. Nu söker vi en skicklig fullstackutvecklare som vill vara en del av vårt team och hjälpa till att forma framtidens teknologi.

Om rollen

Som fullstackutvecklare hos oss kommer du att arbeta med att utveckla och underhålla olika typer av AI-projekt för en rad olika kunder. Du kommer att arbeta nära våra tekniska team för att förstå våra produkter i detalj och se till att de fungerar sömlöst för våra kunder. Rollen innebär både frontend- och backend-utveckling, samt integration och deployment av våra AI-lösningar.

Kvalifikationer

Vi söker en fullstackutvecklare med erfarenhet av både frontend- och backend-utveckling. Du bör ha gedigen kunskap i React, Next.js, Javascript, Typescript, HTML, CSS och Tailwind, samt erfarenhet av att använda git för versionshantering. På backend-sidan behöver du ha goda kunskaper i Postgres, Vector store och SQL, samt erfarenhet av att använda och bygga API.

Det är meriterande om du har erfarenhet av three.js, react-three-fibre och Blender, särskilt om 3D-utveckling skulle behövas. Vi värdesätter också kännedom om LLMs (Large Language Models) och erfarenhet av att bygga appar som använder LLMs.

Personliga egenskaper som vi uppskattar inkluderar att du är självgående och initiativrik med stark drivkraft. Du bör vara analytisk och problemlösningsorienterad, samt kunna arbeta effektivt både självständigt och i team.

Vad vi erbjuder

En arbetsmiljö med varierande och utmanande uppgifter.

Möjlighet att arbeta med avancerad teknologi och innovativa lösningar.

Konkurrenskraftig ersättning och förmåner.

Möjlighet till professionell utveckling och karriärtillväxt.

Ett samarbetsvilligt och engagerat team som gärna delar med sig av både kunskap och ett och annat skratt.

Om oss

Infra Motion Labs är ett företag i snabb tillväxt som utvecklar AI-applikationer för säkerhetsindustrin och den allmänna marknaden i Sverige. Vi strävar efter att förbättra säkerhet och effektivitet för våra kunder genom våra lösningar.

Är du redo för nästa steg i din karriär och vill vara med och utveckla framtidens AI-lösningar? Skicka din ansökan och CV till abdulla@inframotionlabs.com senast 9/9-24. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vänliga hälsningar,

Infra Motion Labs Team


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se