Hoppa till innehåll

BHV-sköterska

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om oss

Välkommen tillCapio Barnavårdscentral i Lund. BVC är en del av en verksamhet som erbjuder vård för hela livet: barnmorskemottagning, BVC, vårdcentral.

BVC har ca 830 listadebarn och vårdcentralen ca 19600 listade och viär ca 70 engagerade och positiva medarbetare somhar ett tätt samarbete och trivs tillsammans.

Vi är stolta att erbjuda våra patienter allt under ett och samma tak ochfinns i ljusa och fräscha lokaler på Clemenstorget, ett stenkast från Lunds centralstation.

Påvår vårdcentral finns en bredd av kompetenser;mödrahälsovård med barnmorskorochsexolog, vårdcentralmed arbetsterapeut, fysioterapeuter, dietist, astma/KOL-mottagning, diabetessköterska, psykologer och kuratorer samt livsstilsmottagning,mottagning för sexuell hälsa,vaccinationsmottagningoch äldremottagning.Här jobbar vi för att tillsammans skapa den bästa möjliga vården för våra patienter och vet om att vägen dit går genom en tydlig organisation och god arbetsmiljö för oss som jobbar här.

Din roll

Du kommer ha en omväxlande tjänst med alla vanligt förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/barnsjuksköterska på BVC. Du kommer träffa barn på mottagning, ansvara för läkarmottagning tillsammans med läkare från vårdcentralen, du kommer ha rådgivning via telefon och digitalt samt göra hembesök. Vi har även ett flertal gruppverksamheter på BVC bl.a. Babycafé,som du kommer att varadelaktig i. Dokumentation sker i journalsystemet PMO.

Vi erbjuder dig

Vi arbetar enligt barnhälsovårdens basprogram med varierande och stimulerande arbetsuppgifter. Vi har som mål att arbeta familjecentrerat för att främja barnens hälsa, trygghet och utveckling. Vår organisation bygger på den lokala enhetens självstyre med engagemang och delaktighet från medarbetare vilket leder till korta beslutsvägar. Samtidigt finns en större organisation i bakgrunden som ger stöd och möjlighet till utveckling och erfarenhetsutbyte.

Detta kan du förvänta dig av oss: En närvarande chef och ett inkluderande team med bra stämning där vi lär av varandra! Följande erbjuder vi också:

  • Möjligheter till utveckling
  • En arbetsmiljö som du aktivt kan påverka
  • Flexibla arbetsförutsättningar
  • En dynamisk arbetsplats med korta beslutsvägar
  • En arbetsplats med tydliga mål, där kvalitet och service prioriteras
Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med vidareutbildning inom barn och ungdom alternativt distriktssköterska. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och god samarbets- och organisationsförmåga. Erfarenhet från BVC är meriterande men inget krav. Du är trygg i din yrkesroll, gillar utmaningar och vill vara delaktig i enhetens utveckling.

Övrig information

Inför tillsvidareanställningar tillämpar vi alltid först sex månaders provanställning.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Publicerat: 2024-05-10

Sista ansökningsdag: 2024-05-31

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se