Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Marknadskoordinator på deltid till Element Logic

Publiceringsdatum
02 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker dig som har erfarenhet av att skapa videos samt är kreativ, engagerad och självgående som person. Söker du ett kreativt, spännande och meriterande extrajobb vid sidan av dina studier? Detta uppdrag erbjuder flexibla arbetstider och kunskap i ett globalt och innovativt företag. Varmt välkommen med din ansökan, vi arbetar med löpande urval!Om tjänsten
Element Logic

På Element Logic är våra medarbetare vår största resurs. Vi tror att individer ska vara i sitt rätta element och vi erkänner, firar och främjar styrkan i mångfald. Vi erbjuder lika möjligheter och välkomnar sökande oavsett ålder, ras, etnicitet, könsidentitet och uttryck, sexuell läggning, språk, nationellt ursprung, mentala och fysiska förmågor, religiösa och politiska tillhörigheter, livsskede eller familjeförhållanden. Vi önskar en arbetsmiljö där människor blomstrar med sina unika förmågor, perspektiv och livserfarenheter.

Sedan 1985 har Element Logic® optimerat lagerprestanda. Vi är världens första och största AutoStore®-partner. År 2022 förvärvade Element Logic SDI, vilket gör oss till en av de största systemintegratörerna i världen. Vår bransch upplever fortsatt tvåsiffrig tillväxt fram till 2025. Tillväxten drivs av starka underliggande fundamenta där prestationskrav och kostnader alltmer sätter manuella operationer under press, samtidigt som efterfrågan på e-handel fortsätter att öka exponentiellt.

Element Logic fortsätter att växa och vi behöver därför fler skickliga och engagerade människor på vår resa. Om du vill arbeta i ett företag med hög kompetens, med visionen att göra våra kunders lager till de mest effektiva i världen, är detta platsen för dig! Företaget verkar i en bransch som drivs av e-handelstrender och det ständigt ökande behovet av automation och är extremt väl positionerat för framtiden.

Nu söker vi åt Element Logics räkning en marknadskoordinator på deltid för ett uppdrag på fyra månader. I rollen som marknadskoordinator är din huvuduppgift att skapa media/videos som ska användas i kundutbildningssyfte, exempelvis tutorial videos eller animerade videos. Materialet är ofta redan skapat, men det kan också förekomma tillfällen där du åker ut till kunder och filmar och är med och skapar materialet. Utöver det kan det också förekomma administration i deras utbildningsportal. Du kommer arbeta i antingen Mac eller PC, beroende på vad du föredrar.

Be yourself, in your element.Kvalifikationer
 • Studerar en eftergymnasial utbildning, gärna inom Media
 • Har någon form av erfarenhet av att skapa videos (behöver visa exempel på medieproduktion, kan exempelvis vara Youtubevideos eller liknande)
 • Har grundläggande kunskaper i Adobe Premiere
 • Behärskar svenska och engelska språket i tal och skrift
Som person ser vi att du är:
 • Kreativ
 • Engagerad
 • Självgående
Övrig information
 • Start: Slutet av augusti/början av september
 • Omfattning: Cirka 10-15 timmar i veckan
 • Längd: Fyra månader, kan finnas möjlighet till förlängning
 • Arbetstider: Flexibla
 • Placering: Mobilvägen, Lund (finns möjlighet att delvis arbeta hemifrån)
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se