Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Systemutvecklare till Luleå!

Sista ansökningsdag
13 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en passionerad problemlösare med ett intresse för mjukvaruutveckling och systemarkitektur? Eller kanske är du helt enkelt en driven teknikentusiast som vill ta din karriär till nästa nivå? Då vill vi gärna komma i kontakt med dig!

På uppdrag av vår kund söker vi nu både juniora och seniora systemutvecklare som är redo att engagera sig i framtidens teknik. Vi söker dig som vill vara en del av utvecklingen inom 5G-teknologier som Enhanced Mobile Broadband, Ultra Reliable Low Latency Communications och Massive Machine Type Communications, samt bidra till forskningssamarbeten kring kommande 6G-lösningar.

Information om tjänsten

Vår kund är en ledande aktör inom teknik och digital innovation, med målet att driva affärsförnyelse och utveckla avancerade mjukvarulösningar. De arbetar med att omsätta data och teknik till värde för företag, samhället och miljontals människor, och strävar efter att vara i framkant när det gäller digitala transformationer och moderniseringar.

Professionals Nord söker systemutvecklare till vår kund i Luleå. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult under 6 månader. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos kundföretaget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som systemutvecklare hos vår kund kommer du att delta i spännande kundprojekt med några av de största aktörerna inom mobilsystem och telekom, samt innovativa start-ups som söker nya tekniska lösningar. Du blir en viktig del av ett agilt, tvärfunktionellt utvecklingsteam där fokus ligger på avancerad systemdesign, modellering/simulering och praktisk mjukvaruutveckling i verkliga miljöer.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att innefatta:

Systemarkitektur och design
  • Modellering och simulering av komplexa system
  • Mjukvaruutveckling med fokus på inbyggda multi-core system och optimering av prestanda
  • Bolaget arbetar med ett brett urval av programmeringsspråk och verktyg, inklusive:
    • Primära språk som C och C++ för realtidsutveckling
    • Andra språk som Java, Golang, Perl och Python
    • Utvecklingsverktyg som GIT, Eclipse, Jira, Gerrit och Jenkins
    • För simulering använder vi Matlab och Octave
Vi söker dig som
Vi söker både nyexaminerade talanger och erfarna utvecklare. För att lyckas i rollen tror vi att du:
  • Studerar eller har en examen inom teknisk datavetenskap, elektroteknik, teknisk fysik eller liknande
  • Har erfarenhet av, eller kunskap om, programmering i Java och C/C++
  • Har ett intresse av att arbeta agilt och trivs med projektbaserade arbetsmetoder
  • Erfarenhet av mjukvaruutveckling och arbete i team är ett plus, men viktigast är din drivkraft och vilja att utvecklas tillsammans med oss.Vi söker dig som är noggrann, ansvarstagande och har en förmåga att se förbättringsmöjligheter.
START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

#Datavetenskap #Systemutveckling #Java #C++ #agilt

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 oktober 2024 (6 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!