Hoppa till innehåll
Svevia logotyp

Projektingenjör till Svevia Luleå

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en projektingenjör till vår anläggningsverksamhet i Luleå. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg – med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som Projektingenjör
Som projektingenjör kommer du att arbeta med uppföljning och avstämning av projektekonomi och kontraktsadministration.

Som Projektingenjör ingår varierande arbetsuppgifter såsom:
  • Delaktig vid uppföljning av projekt såväl uppstart, genomförande och avslut
  • Hantering av underrättelser och ÄTOR
  • Kontraktsadministration samt administration av projektplaner
  • Bistå med att upprätta alternativkalkyler
  • Kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete inkluderande dokumentation.
  • Stöd vid mindre projektinköp
Du kommer att vara en viktig nyckelperson i projekt där arbetet leds av arbetsledare och platschef.

För hög kvalitet och effektiv produktionsstyrning använder vi Svevias ledningssystem och övriga styrande processer, rutiner och regelverk i arbetet inom alla våra projekt.

Projekten vi genomför innehåller ofta en variation av olika anläggningstekniker såsom mark, VA, betong och broreparation. Våra projekt ligger huvudsakligen i Norrbottens län. Resor förekommer i tjänsten men du utgår från vårt kontor som är placerat i Luleå.

Vem är du?
Vi söker dig som har utbildning eller alternativt en erfarenhet inom branschen i rollen som projektingenjör, administratör, arbetsledare, mättekniker eller liknande. Du kanske har erfarenhet i entreprenadjuridik, ett öga för siffror och gärna ett intresse för KMA-frågor. Du har B-körkort och god datavana. Vidare söker vi dig som fokuserar på resultatet, ser potentiella risker och följer upp de ekonomiska följderna av egna aktiviteter. Du agerar på eget initiativ och är handlingskraftig.

Med väl sammansvetsade arbetslag anlägger vi Sverige från grunden – i betong, stål, trä, sten och jord. Och vi gör det genom att bygga vägar, broar, kajer och betongkonstruktioner för industri, stat och kommun. Dessutom bryter vi ny mark och banar väg för VA-nät, vindkraftsparker samt exploateringsområden. Vi har också specialenheter inom grundläggning och marksanering. Tillsammans med Svevias övriga verksamheter inom vägdrift och beläggning blir du en viktig kugge i ett större samhällsmaskineri. Det öppnar nya möjligheter för innovation och problemlösning.

Varför Svevia?
Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd.

Vi har karriärvägarna för dig som både vill bli chef och ledare eller vill utvecklas i din befintliga yrkesroll. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 19 maj. Urval görs löpande.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta platschef Simon Kättström på simon.kattstrom@svevia.se

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Entreprenad
Platser: Luleå
Distansarbete: Hybridarbete
Svevia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.