Hoppa till innehåll

Vi söker lärare i SVA

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sunderby folkhögskola bedriver utbildning och folkbildning. Hos oss kan deltagare läsa Allmän kurs grund och Allmän kurs gymnasienivå för att läsa in ämnen för att nå behörighet till högre studier. Vi har också kreativa och kulturella kurser samt möjlighet att läsa särskilda kurser för att fördjupa sig i ett specialområde. Vi driver också olika projekt för människor som bland annat står utanför arbetsmarknaden.

Nu söker vi en erfaren SVA (A+B) lärare som huvudsakligen ska jobba med människor som är nya i Sverige och de som börjat lära sig svenska på grundnivå. Vi ser gärna att du har utbildning och/eller erfarenhet i andra ämneskombinationer för att kunna hålla utbildning i dessa och även kunna stötta upp andra pedagoger när verksamheten kräver.

Du kommer ha ett ansvar för planering, genomförande och uppföljning av undervisningen. Du medverkar och deltar vid omdömessättning och har ett mentorskap.

Vi tycker det är viktigt att arbeta för helheten som ett lag där våra deltagare (elever) står i fokus och där alla pedagoger hjälps åt för att uppnå det målet. Till oss tar du också med dig en god pedagogik och didaktik samt en god förmåga att anpassa nivån på undervisningen till våra deltagares olika förmågor.

Som person har du ett genuint intresse för att få våra deltagare att lära sig och utvecklas. Du är tålmodig, tar ansvar och hanterar de utmaningar som uppstår i vardagen. Vi vill att du är duktig på att motivera och entusiasmera unga/vuxna, har god kommunikation och en förmåga att se till helheten. Du behöver vara lyhörd och ha en god förmåga att skapa en trygg lärandemiljö med studiero för våra deltagare. Personliga egenskaper är avgörande för tjänsten.

Vi arbetar löpande med urval och intervjuer, se därför till att skicka in din ansökan idag. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Sunderby folkhögskola har gjort medieval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Vi behandlar personuppgifter enligt den nya Dataskyddsförordningen, läs mer på vår hemsida.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (11 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se