Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Lokalvårdare för sommarjobb i Luleå

Publiceringsdatum
07 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en glad, engagerad och självgående person som vill jobba i sommar? Då har vi jobbet för dig.

Information om uppdraget:

Coor är en av Nordens ledande leverantörer av Facility Management och är med och skapar Nordens bästa arbetsmiljöer - smarta, hållbara och fulla av glädje. Coor erbjuder alla tjänster som krävs för att ett företag eller offentlig verksamhet ska fungera bra och effektivt. Vi strävar ständigt efter att bygga team och servicelösningar som gör det möjligt för våra kunder att fokusera på vad de gör bäst. Coor ÄR service; vi tar hand om våra kunders fastigheter, vi lagar mat, vi städar, vi välkomnar gäster, vi levererar post och vi sköter alla de hundratals Facility Management-tjänster som krävs för att en arbetsplats eller fastighet ska fungera på bästa sätt.

Vi söker en noggrann och pålitlig lokalvårdare för att bidra till att upprätthålla en ren och fräsch arbetsmiljö hos Coors kunder. Som lokalvårdare kommer du att spela en viktig roll i att skapa en trivsam och hälsosam arbetsplats för anställda och besökare.

Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos Coor. Arbetet som konsult hos StudentCosnulting ger dig ett brett kontaktnät och goda karriärmöjligheter. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal.

Tjänsten är på heltid, dagtid från v 26-34.

Detta söker vi:

Vi söker dig med förmåga att arbeta noggrant och effektivt, även under tidspress Du bör ha god fysisk kondition för att kunna utföra arbetsuppgifterna på ett säkert sätt. Du är teamorienterad med förmåga att samarbeta med kollegor. Du är pålitlig och ansvarsfull med en positiv inställning till arbete. Du har god kommunikationsförmåga på svenska, både i tal och skrift.

Tidigare erfarenhet av städning eller lokalvård är meriterande men ej ett krav.
B-körkort för manuell bil är ett krav.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Veronica Nylund på veronica.nylund@studentconsulting.com
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com