Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Ekonom/Ekonomiassistent – Semestervikariat

Publiceringsdatum
06 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Trivs du att arbeta med andra människor, är du driven och har erfarenhet eller utbildning inom ekonomi? Kan du dessutom börja ganska omgående? Anmäl ditt intresse här!

Information om uppdraget:

I tjänsten som ekonomiassistent arbetar du med det dagliga arbetet av företagets kundreskontra, avstämning av dagskassor, kundtelefon & posthantering. Du är även ekonomiavdelningens ansikte utåt och ansvarar för kontakt med kollegor, kunder och leverantörer angående frågor kring dina ansvarsområden.

Arbetet men Kundreskontran innefattar:
* Inläsning av inbetalningsfiler
* Avstämningar och kontroll
* Påminnelsehantering

Tjänsten är belagd på 100% och sträcker sig från 17 juni - 16 augusti (V.25-33) Intro kommer att ske v25-26 med ordinarie personal.
Arbetstider 07-16, möjlighet till flexibel starttid. Det finns möjlighet att börja mellan 06,30 och 8,00 och då slutar man 9h senare (8h arbetsdag, 1h rast)

Du blir anställd av StudentConsulting och arbetar på uppdrag hos XL Bygg.

Detta söker vi:

Vi söker en person som har förmågan att lära sig snabbt, speciellt om Ifenix är ett system man tidigare inte arbetat i.
I rollen som Ekonom/Ekonomiassistent med ansvar för kundreskontran behöver man arbeta effektivt och noggrant samt vara bra på kundbemötande.

Meriterade är att man har erfarenhet av arbete med kundfakturor och bokföring eller att man har relevant utbildning och ett stort intresse av att lära och få praktisk erfarenhet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av StudentConsulting, vid eventuella frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Rekryteringskonsult Veronica Nylund via mail veronica.nylund@studentconsulting.com.

Om arbetsgivaren:

L-BYGG Stenvalls AB har 12 anläggningar i norra Sverige, från Kiruna i norr till Umeå i söder. Vi ingår i koncernen Stenvalls Trä som är ett familjeägt företag från Norrbotten. Verksamheten riktar sig mot proffskunder och privatkunder och erbjuder byggmaterial av hög kvalitet och ett kundanpassat sortiment. Ekonomi- & Marknadsavdelningen för företagets 12 anläggningar är stationerad i XL-BYGG Butiken på Bergnäset i Luleå. På denna avdelning arbetar 6st medarbetare. Affärssystemet företaget arbetar med är Ifenix.
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com