Hoppa till innehåll
Sandahls Logistik AB logotyp

Har du CE-behörighet? Se hit!

Publiceringsdatum
09 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du nybliven CE-chaufför? Eller är du en erfaren chaufför som söker nya utmaningar? Då kan du vara den vi söker! Hos Sandahls får du stimulerande arbetsuppgifter och en familjär arbetsplats där människan står i centrum. Låter det som något för dig? Ansök redan idag, urval sker löpande!

Information om tjänsten
Vi på Professionals Nord söker för Sandahls räkning dessa roller. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta hos Sandahls under sommarperioden, med möjlighet till fortsatt anställning förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och eventuella frågor kring tjänsten riktas till lisa.backstrom@pn.se.

Arbetsuppgifter
Som chaufför på Sandahls kommer du utgå från terminalen i Luleå. Tjänsten är på heltid och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är lastning, lossning och transport av gods. Som chaufför kommer du vara kontaktpunkten åt kunder och bidra med god service. Du kommer ingå i en härlig arbetsgrupp där trivsel på jobbet prioriteras högt. Arbete under helger kan förekomma.

Vi söker dig som
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Sandahls. Du har lätt för att kommunicera med olika människor och är serviceinriktad. Om du har rätt inställning och driv, är du mest troligt den vi söker!

Krav för tjänsten är CE-behörighet samt flytande svenska i tal och skrift. Tidigare erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inte ett krav för tjänsten.

START: Maj/Juni
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Lisa Bäckström (lisa.backstrom@pn.se)

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta lisa.backstrom@pn.se.

#Sandahlsbolagen #CE-chaufför
Sandahls Logistik AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 maj 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!