Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Redovisningskonsult till Vikta Partner AB

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du komma till en konsultbyrå där du får arbeta med auktoriserade konsulter som är medlemmar i FAR?

Vi växer och söker dig med erfarenhet av löpande bokföring och bokslutsarbete. Vi
erbjuder konkurrenskraftiga förmåner såsom tjänstebil, och vi sitter på ett stilfullt kontor i centrala Luleå.

Vikta Partner mer än en konsultbyrå - vi är kundens partner för framgång. Med fokus på redovisning är vi dedikerade till att stödja våra kunder genom hela företagsresan, från uppstart till fullskalig utveckling.

Vi välkomnar dig till en arbetsplats utan prestige, där du kan vara dig själv och samtidigt bidra till vår gemensamma framgång. Bli en del av Vikta Partner och låt oss tillsammans skapa en framtid full av möjligheter och utveckling!

Som Redovisningskonsult hos oss får du möjligheten att självständigt hantera löpande bokföring, reskontra, bokslut och årsredovisning för 10-20 företag i närområdet. Vi tror på nära samarbeten och att verkligen lära känna våra kunder genom att vara en aktiv del av deras resa.


Personprofil
Vi söker dig som arbetar med löpande bokföring och bokslutsarbete sen några år tillbaka. Antingen i en renodlad roll som redovisningskonsult eller som redovisningsekonom på ett företag med flera kontaktytor.

Eftersom vi är en mindre grupp kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där vi tror att du med lugn och självsäkerhet kan hantera kunder på ett professionellt sätt som inger trygghet. Du har skinn på näsan och en erfarenhet som gör att du kan styra en kund och vara experten.


Övrigt
Start: Omgående/Enligt överenskommelse
Arbetstider: Dagtid, kontorstider
Omfattning: Heltid
Plats: Smedjegatan 5, Luleå


Företagspresentation
Vi är mer än en traditionell redovisningsbyrå - Vi är en företagsbyrå!
Vi erbjuder tjänster som ger våra kunder bästa möjliga förutsättningar att leda sitt företag.
Med oss kan arbetsgivare vara trygga med att deras redovisning håller hög standard.
Vi är en auktoriserad byrå med auktoriserade konsulter som även är medlemmar i FAR.


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 april 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.