Hoppa till innehåll
OneCo Networks AB logotyp

Montageledare inom Försvarets Telenät till OneCo Defence

Publiceringsdatum
21 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och bygga upp Försvarets Telenät? Vi söker nu en montageledare som kan arbeta både från kontoret i Luleå och ute i fält inom FTN till OneCo Networks AB, avdelning Defence.

Montageledare på OneCo Defence

Som montageledare på OneCo:s Defenceavdelning kommer du att arbeta med projekt där varje uppdrag är unikt och du ställs inför nya utmaningar. Projekten omfattar verksamhetskritisk tele- och datakommunikation där slutkunden är Försvarsmakten och byggnationer av både Försvarets och Marinens Telenät kan förekomma. Uppdragen består ofta av elinstallationer, batteribyten, transmission, IP-lösningar, installation av switchar och routrar samt antennmontage i master och torn eller på hustak.

Du är ytterst ansvarig för produktionsplaneringen i region norr. Det kommer förekomma planering av flertalet projekt samtidigt som leder till ett så smidigt montage för avdelningens tekniker som möjligt. Kontinuerlig uppföljning och dokumentering av vad som gjorts är en viktig del av ditt arbete. Du förväntas även åka ut i fält ibland för att fysiskt hjälpa till där det behövs.

Dina arbetsuppgifter utgörs bland annat av:
  • Läsa igenom och förstå de tekniska förutsättningarna som beställaren tagit fram.
  • Genomläsning av rekognoserings protokoll framtaget av våra projektörer.
  • Genomläsning av det tekniska underlaget framtaget av våra projektörer.
  • Avrop av materiel från våra logistiker.
  • Planera och underlätta vardagen för våra gemensamma resurser med övriga montageledare i teamet.
  • Åka ut och hjälpa till i montaget där det behövs
  • Kontinuerlig rapportering om projekteringens framskridande internt och externt.
  • Delta i interna och externa produktionsmöten
Är det här du?

Som montageledare på OneCo är det viktigt att du alltid strävar efter att hålla en hög servicenivå och sätter kunden i fokus. Du är en god kommunikatör och har förmågan att koordinera med flertalet kontaktytor både internt och externt. Som person är du drivande, välstrukturerad och har förmågan att fatta korrekta och snabba beslut. Du bör inte vara främmande för att förutsättningarna i våra projekt förändras under resans gång - tvärtom ska du se möjligheterna att visa kunden att med din kompetens så ror vi uppdraget i hamn. Du har även god datorvana, främst Officepaketet.

Erfarenhet från Försvarsmakten/FMV eller teknikområdet FTN är meriterande.

Tjänsten är placerad på OneCo:s kontor i Luleå. Räkna med en del tjänsteresor ut i fält för att stötta de olika montagelagen som arbetar inom region Norr. Även andra tjänsteresor tex till Defence kontor i Kungens Kurva, södra Stockholm kan förekomma.

På OneCo erbjuder vi dig

På OneCo Defence blir du en del av en avdelning som förespråkar teamkänsla med engagerade medarbetare och lång erfarenhet inom Försvarets Telenät. Vi har högt säkerhetstänk och tydliga mål med ambitionen att alltid skapa mervärde för våra kunder. Vi erbjuder en arbetsplats som sätter medarbetaren i centrum med varierande och utmanande arbetsuppgifter där både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter finns.

På OneCo har vi kollektivavtal. Som medarbetare på Defence omfattas du av Telekomavtalet. Vi erbjuder även goda förmåner såsom friskvårdsbidrag, ersättning för sjukvårdande behandlingar, läkarvård och receptbelagd medicin.

OneCo - vi ansluter framtiden

OneCo arbetar med integrerade tekniktjänster inom kommunikation, energi och IT. Vi kopplar upp både stad och landsbygd med höghastighetsbredband samt underhåller och bygger mobilnät. Vi ansluter även intelligenta energiavläsare och installerar elbilsladdare och solcellsanläggningar. Och vi ser till att det finns mobil- och WiFi-uppkopplingar överallt där det behövs. Vi ansluter framtiden.

Avdelningen Defence huvuduppdrag är att vidmakthålla Försvarets Telenät, vilket innebär att omsätta och uppgradera den transmissionsutrustning som finns i FTN.

Ansök till tjänsten idag

Intervjuer genomförs löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Varmt välkommen!

Denna rekrytering sköts internt och vi avböjer alla förfrågningar från rekryterings- eller bemanningsföretag. Arbetssökande är däremot välkomna att skicka frågor om tjänsten till Affärsområdeschef David Hellström på david.hellstrom@oneco.se

Arbetstid/Varaktighet: Heltid, Tillsvidareanställning

Arbetstid: Dagtid

Placeringsort: Luleå eller enligt överenskommelse

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Månadslön, övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Förmåner.

Körkort: B-körkort krävs

Medborgarskap: Svenskt medborgarskap är en förutsättning då tjänsten kräver godkänd registerkontroll hos säkerhetspolisen.

Sökord: FTN, Försvarets telenät, FMTIS, Försvarsmakten, Försvarets MaterielVerk, FMV, montageledare, teknikansvarig, teknikledare, montageledare, produktionsplanerare, produktionsledare, projektansvarig, gruppledare
OneCo Networks AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (31 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren