Hoppa till innehåll

Navcite söker expert inom logistik

Publiceringsdatum
02 maj 2024
Antal tjänster
1
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Bli en del av Navcites innovativa team i Luleå och gör skillnad på riktigt för deras kunder. Nu söker vi en affärskonsult inom Supply Chain som vill bli en viktig del i deras tillväxtresa.

Navcite är ledande inom affärslösningar och deras passion är att förenkla och förbättra deras kunders vardag med hjälp av sina affärssystem. Just nu är de på en spännande tillväxtresa, och behöver en affärskonsult inom Supply Chain som är redo att anta utmaningen och vara en del av ett innovativt team.

 

Varför du ska välja Navcite:

  • De driver utvecklingen: De är stolta över att vara i framkant när det gäller affärslösningar för order- och logistikprocesser. Här får du chansen att vara en del av en organisation som ständigt strävar efter att förändra och förbättra branschen.
  • Ditt arbete gör skillnad: Som affärskonsult är du den som hjälper företag att optimera och förenkla sina processer. Varje dag du arbetar hos Navcite gör du verklig skillnad för kunderna.
  • Oändliga möjligheter: Navcite är mitt i en tillväxtfas, och din potential är obegränsad. Utmana dig själv och utvecklas tillsammans med företaget när de fortsätter att växa.
  • Kultur: Företagskulturen präglas av positivitet och samarbete. Navcite vet att varje medarbetare är viktig, och ser till att ha kul tillsammans på vägen till framgång.

 

Dina ansvarsområden:

Som affärskonsult inom order- och logistik kommer du att ta en ledande roll i att förstå och optimera allt från inköpsprocesser till tillverkningsordrar och godsmottagning för Navcites kunder. Du kommer att vara deras strategiska rådgivare och din kompetens kommer att användas för att få deras verksamheter att nå framgång. Vidare kommer du att bygga långsiktiga relationer och samarbeta med olika team och intressenter.

 

Dina kvalifikationer:

För att trivas i den här rollen bör du ha några års erfarenhet av att arbeta med order- och logistikprocesser. Kanske du har en bakgrund inom godsmottagning, tillverkning eller distribution. Vi tror att du har ett öga för detaljer och en förståelse för hela flödet från inköp till leverans och du har erfarenhet av att jobba med system för att hantera logistikprocesser. Du har en god kommunikationsförmåga så att du kan överföra din expertis till Navites kunder och hjälpa dem implementera effektiva lösningar.

Ta chansen att vara med på denna resa uppåt och framåt och använda din kompetens för att göra verklig skillnad för Navites kunder. Välkommen till en arbetsplats där vardagen präglas av innovation, tillväxt och möjligheter!

 

Övrig information

I denna rekrytering samarbetar Navcite med OnePartnerGroup. Notera att du från start blir anställd av Navcite. OnePartnerGroup hjälper endast till med rekryteringsprocessen. Vi gör löpande urval och tjänsten kan därför komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. För frågor rörande tjänsten eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Peter Nilsson Sandlund, 070-549 94 82 / peter.nilsson.sandlund@onepartnergroup.se eller Lena Jansson, 072-225 65 86 / lena.jansson@onepartnergroup.se
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
27 maj 2024 (10 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se