Köksmästare/produktionsledare.
Publiceringsdatum
27 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Per Forsberg
Email
Telefon
Till vår produktionsanläggning på Bergnäset i Luleå söker vi nu en köksmästare som ska ha det övergripande ansvaret för vår dagliga produktion av varm mat.
Arbetsbeskrivning: Som kökschef är dina främsta arbetsuppgifter att tillse att vi lagar maten effektivt och med hög kvalitet. Utöver detta innefattar rollen en arbetsledande funktion där du leder, fördelar och organiserar arbetet i köket samtidigt som du deltar i den dagliga produktionen.
Du kommer tillsammans med dina kollegor verka för en effektiv organisation med hög kvalitet och en bra stämning på arbetsplatsen. En kreativ och skapande ådra är också välkommet då du kommer att vara delaktig i utveckling av nya produkter. Du ansvarar för din avdelnings inköp så datavana behövs.
Kvalifikationer:
Du är utbildad kock
och har flera års erfarenhet, helst av storhushåll. Eftersom tjänsten innefattar en arbetsledande funktion ser vi gärna att du har relevant erfarenhet av det.
Kunskaper om HACCP samt livsmedelslagstiftning behövs.
Som person har du förmåga att skapa delaktighet, arbetsglädje och motivation.
Du är ansvarstagande och noggrann med god förmåga att planera och organisera.
Tjänsten är tills vidare, dagtid (heltid) med månadslön.
Urval sker löpande så mejla din ansökan till per.forsberg@kalasmat.se.
Vid frågor ring 070-8833114.
Arbetsbeskrivning: Som kökschef är dina främsta arbetsuppgifter att tillse att vi lagar maten effektivt och med hög kvalitet. Utöver detta innefattar rollen en arbetsledande funktion där du leder, fördelar och organiserar arbetet i köket samtidigt som du deltar i den dagliga produktionen.
Du kommer tillsammans med dina kollegor verka för en effektiv organisation med hög kvalitet och en bra stämning på arbetsplatsen. En kreativ och skapande ådra är också välkommet då du kommer att vara delaktig i utveckling av nya produkter. Du ansvarar för din avdelnings inköp så datavana behövs.
Kvalifikationer:
Du är utbildad kock
och har flera års erfarenhet, helst av storhushåll. Eftersom tjänsten innefattar en arbetsledande funktion ser vi gärna att du har relevant erfarenhet av det.
Kunskaper om HACCP samt livsmedelslagstiftning behövs.
Som person har du förmåga att skapa delaktighet, arbetsglädje och motivation.
Du är ansvarstagande och noggrann med god förmåga att planera och organisera.
Tjänsten är tills vidare, dagtid (heltid) med månadslön.
Urval sker löpande så mejla din ansökan till per.forsberg@kalasmat.se.
Vid frågor ring 070-8833114.
Sök jobbet
Ansök senast
06 maj 2024 (9 dagar kvar)