Hoppa till innehåll

Automationsingenjör

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om företagetGestamp är ett högteknologiskt företag i teknikens framkant med medarbetare som drivs- och arbetar i andan av ansvar, engagemang och respekt. Samt att kontinuerligt utveckla och förbättra arbetsmiljö, kvalitet, produktivitet och processer. Gestamp är ett globalt företag med närvaro i drygt 20 länder och koncernen jobbar aktivt för att skapa innovativa lösningar för säkrare och lättare fordon, vilket minskar energiförbrukningen och miljöpåverkan. Verksamheten i Luleå, består av en Produktionsanläggning samt Forskning & Utveckling, med ca 250 medarbetare. www.gestamphardtech.se

Dina arbetsuppgifterSom automationsingenjör så erbjuds du ett varierande arbete där du dagligen jobbar med utveckling och problemlösning av fabrikens nuvarande och framtida system. I rollen får du chansen att vara med och påverka utvecklingen och driva verksamheten framåt mot nya automationslösningar. Vid behov medverkar du och blir en kravställare vid nyanskaffning av utrustning och teknik, samt driver projekt inom området. I arbetet analyserar, utvecklar och leder du förbättringsarbetet i såväl befintliga system som i uppförandet av nya system. Du tar fram och utvecklar standarder, instruktioner och metoder för drift och underhåll. Internt så arbetar du nära och tillsammans med drift-, underhåll- och teknikavdelningarna. Externa kontakter är bland annat mot leverantörer av utrustning och konsulter.

Din profilVi söker dig som är utbildad Civilingenjör alternativt Högskoleingenjör, gärna mot inriktning automation, elektronik, produktion, teknisk fysik eller liknande. Eller att du har erfarenhet som arbetsgivaren bedömer ger motsvarande kompetens. Som person är du drivande och nyfiken. Vi tror att du har ett stort teknikintresse och gillar logiskt tänkande. Att analysera och strukturera är viktiga egenskaper för dig. Din ambition att nå dina mål är tydligt och du jobbar hårt för att få bra resultat. Du gillar och trivs i en roll där du kan planera för både kort- och långsiktiga behov. Du behärskar svenska och engelska i båda tal och skrift.

Meriterande

  • PLC-programmering
  • Siemens S7
  • Beckhoff
  • ABB-robotar
  • Programmering

Har du även byggt på dig erfarenhet från tillverkande industri är det meriterande.

Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete i ett högteknologiskt företag med gediget kunnande i branschen. Här kommer du att vara en viktig del i vår fortsatta utveckling. Som företag vill vi skapa en kultur där alla trivs och känner tillhörighet. Våra ledord är respekt, säkerhet, ansvar och kontinuerligt förbättra och skapa värde för våra kunder och företaget. Värderingarna genomsyrar vårt medarbetarskap och ledarskap.

Kontakta gärna vår Teknikchef Per Engström, tfn 073 661 45 16, för ytterligare information.

Du skickar in din ansökan senast 29 September 2024. Urval sker löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se