Hoppa till innehåll
Wikan Personal logotyp

ABB söker Elektriker som vill ta nästa steg i karriären

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Tomas Vidmark
Telefon
Ansök nu

Är du en teknikintresserad person som trivs med att att bygga relationer och som dessutom är redo för
nästa steg i din utveckling? Vill du ha ett omväxlande arbete där du både får arbeta självständigt och i
team?

Då kan din nya plats vara på något av våra kontor i Skellefteå Luleå eller Gällivare där vi nu söker nya medarbetare.
Inom Motionservice har vi idag en marknadsledande tjänsteportfölj och en stor installerad bas i hela
Norrland. Vår verksamhet befinner sig i en stark tillväxtfas och efterfrågan på vara tjänster ökar,
därav hoppas vi att du är vår nästa kollega.

Om företaget
Bidra med din egen känsla av mål och mening när vi tillsammans driver den fjärde industriella revolutionen framåt och skapar en hållbar framtid, för både vår planet och din karriär. Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Framför allt: utmana dig själv - varje dag.
Låt oss skapa framtiden tillsammans.

Dina arbetsuppgifter
Som Servicetekniker hos ABB kommer du till en omväxlande roll där du får arbeta med kvalificerat underhåll, driftsättning och moderniseringar av ABBs frekvensomriktare och motorer i kundernas anläggningar. Du utför diagnostik med tillhörande åtgärdsförslag, konsultation, livscykelplanering och produktionsoptimering.

Vidare arbetare du nära våra kunder och bygger relationer både internt och externt med ett positivt och professionellt arbetssätt.

Hos ABB kommer du få stora möjligheter att utvecklas då vi jobbar nära våra produktbolag inom den senaste tekniken. Då vi är ett globalt företag finns det stora chanser att jobba och utvecklas utomlands för den som önskar. I övrigt delar ABB:s grundläggande värderingar kring säkerhet och integritet, vilket innebär att du tar ansvar för dina egna handlingar samtidigt som du känner ansvar för dina kollegor och affärsverksamheten.

Våra kunder finns främst inom energi-, process-, och tillverkningsindustrier inom närområdet men resor och övernattningar förekommer

Din bakgrund/Dina egenskaper
Du som söker har gymnasial utbildning och jobbar troligtvis idag som elektriker.
Meriterande om du har installationserfarenhet, god kompetens inom styr och regler samt elkraftskompetens.

Vidare har du god datavana där du behärskar MS Office och kan hantera dator för analyser och rapporter.

Som person är du kommunikativ, organiserad, ödmjuk, noggrann och trivs därför i sociala sammanhang.
Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.
B-kökort är ett krav.

Information och kontakt
Ansökningarna kommer att behandlas löpande, men med sista ansökningsdag 2024-09-30. Tjänsten avser heltid och tillsvidare.
Tillträde efter överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar ABB med Wikan Personal. Du kan även höra av dig med eventuella frågor till rekryteringskonsult, Tomas Vidmark, 0910-77 09 82 alt. tomas@wikan.se

Om Wikan Personal
Wikan Personals verksamhet är grundad på närhet och engagemang för att alltid kunna tillgodose bra service till våra kunder och anställda. Vi är djupt övertygade om att lokal förankring, långsiktiga kundrelationer och kompetenta medarbetare är nyckeln till framgångsrika samarbeten inom rekryterings- och bemanningsbranschen. Med närvaro på 14 orter i Sverige, en omsättning på cirka 400 miljoner kronor och omkring 800 engagerade anställda, strävar vi efter att vara en pålitlig samarbetspartner. Läs mer på www.wikan.se

Flytta till ditt nya arbete
Är du intresserad av denna tjänst men bor på annan ort?
Att söka arbete på en annan ort kan öppna upp en värld av nya möjligheter och erfarenheter men är samtidigt för många ett stort steg. Wikan Personal vill underlätta för dig som går i tankar att kanske söka arbete på annan ort. Vårt breda kontaktnät och goda kännedom om den lokala arbetsmarknaden kan öppna många dörrar för dig i jakten på nästa jobb.
Då vi verkar i många städer runt om i Sverige så kan vi med stor sannolikhet erbjuda en första intervju på en ort närmare dig. Vi arbetar även aktivt med att hjälpa medflyttande att hitta ett arbete.
Kontakta oss gärna om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig!

Wikan Personal logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (39 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Bidra med din egen känsla av mål och mening när vi tillsammans driver den fjärde industriella revolutionen framåt och skapar en hållbar framtid, för både vår planet och din karriär. Jobba med oss i ABB och utnyttja kraften i våra globala nätverk när du samarbetar och lär dig mer tillsammans med våra team i världsklass. Framför allt: utmana dig själv - varje dag. Låt oss skapa framtiden tillsammans.