Hoppa till innehåll
Experis logotyp

Utvecklare | Experis | Luleå

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker dig med goda programmeringskunskaper inom C, C++, Java eller C#. Vi tror att du är en person som vill utvecklas i din roll som utvecklare, inom fullstack utveckling eller med embedded utveckling. Du har 3 års arbetslivserfarenhet inom programmering. Om det här kan intressera dig välkommen att kontakta oss på Experis för en intervju!

Experis IT erbjuder kompetensförsörjning av chefer och specialister inom IT via konsultverksamhet, rekrytering och projektlösningar. Genom att kombinera vår branscherfarenhet med vår kunskap om människans potential får vi såväl individer som verksamheter att växa och utvecklas.

Är IT ditt område? Är du framåt, positiv och en problemlösare? Är det viktigt för dig att utvecklas och ha kul på jobbet? - Tillsammans med Experis IT börjar din karriär här!

Den vi söker

Du har en relevant utbildning inom IT samt minst 3 års erfarenhet av C, C++ Java eller C#. Du har förmåga att uttrycka dig väl, i tal och skrift, på svenska och på engelska. Som person är du lösningsorienterad, ansvarsfull och driven. Du drivs av tanken på att få vara med och påverka inom en stor organisation och vill leverera kvalitet i allt du gör.

I övrigt söker vi dig som:

  • Har god erfarenhet inom C, C++, Java eller C#
  • Har mycket goda kunskaper både frontend och backend ramverk och databaser
  • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Är van att arbeta enligt agila metoder

Det är meriterande om du har:

  • Erfarenhet av större integrationer
  • Erfarenheter av att skapa system från grunden.
  • Förståelse för Test Driven Development

Om Experis
Experis är ett ledande, globalt konsultbolag inom IT/Tech med över 450 konsulter på uppdrag i Sverige och 22 000 konsulter runt om i världen. Via Experis får du tillgång till en stor variation av spännande uppdrag hos våra intressanta kunder inom både privat och offentlig sektor. Du kan anta uppdrag genom ditt eget bolag eller som tillsvidareanställd konsult. På Experis blir du en i teamet och får tillgång till ett brett nätverk av kollegor inom ditt kompetensområde.

På Experis får du en personlig konsultchef och kontinuerlig kompetensutveckling så att du kan hålla dig ajour med ny teknik. Via vår AI-drivna plattform Experis Career Accelerator får du till exempel tillgång till över 4500 IT-utbildningar och certifieringar.

Experis, som är en del av ManpowerGroup, har ett långsiktigt hållbarhetsarbete (Working to change the world - ESG strategy) med målsättningen att bidra till att lösa kompetensbristen av bland annat IT-resurser.

Sök tjänsten i dag!
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Emil Rudvi på telefonnummer +46455302779 eller e-post emil.rudvi@se.experis.com.

Observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post, utan du söker tjänsten med en registrerad profil på vår hemsida genom att följa ansökningslänken i annonsen. Vi kan komma att tillsätta uppdrag redan innan ansökningstiden passerat, så skicka in din ansökan i dag!

Experis logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juni 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Experis är ett av Sveriges största konsultbolag inom IT. Via oss får du tillgång till spännande uppdrag hos några av Sveriges mest populära företag, organisationer och myndigheter. Vi erbjuder en trygg anställning, kompetensutveckling, karriärrådgivning - och många trevliga konsultkollegor. Varmt välkommen!