Hoppa till innehåll
Arvidssons Takstolar logotyp

Hjullastarförare till Arvidssons Takstolar

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi på Arvidssons Takstolar söker en hjullastarförare som vill vara en del av vår gemenskap. Sedan vi såg dagens ljus 2006 har vi stadigt vuxit till en av branschens mest erkända leverantörer, vi vill fortsätta växa och söker nu dig som vill bli vår nya hjullastarförare.

Om rollen

Du kommer att få serva produktionsanläggningen med material. Lasta och lossa lastbilar. Ditt arbete kommer att vara en viktig del i produktionen för att säkra en effektiv och smidig produktion. Jobbet kan vara stundvis krävande, men väldigt utvecklande.

Vem är du?

Vi tror att du som söker är en strukturerad person som trivs i en roll där du får ta mycket eget ansvar. Att samarbeta och tillhöra en arbetsgrupp är lika självklart för dig som det är att arbeta självständigt.
Sedan har du ett positivt förhållningssätt, inte rädd för att hugga i där det behövs. Du är lyhörd och ödmjuk inför uppdraget och har lätt för att kommunicera med personer runt omkring dig.

Krav:

C2-Hjullastare

B-körkort

Anställningsform

Heltids tillsvidaretjänst med provanställning. Arbetet är förlagt till dagtid mellan klockan 07-16. Tjänsten tillsätts löpande så vänta inte med ansökan. Skicka in din ansökan genom att berätta mer om vem du är och vad du kan.

Välkommen!
Arvidssons Takstolar logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I Gammelstad strax utanför Luleå bedriver vi vår takstolsproduktion. Här samlas ett drivet gäng varje dag: rutin, energi och stort kunnande hos våra konstruktörer, hjullastare och takstolstillverkare är receptet för en fantastisk produkt. Olikheter är ett måste för utveckling, och utifrån dem bygger vi laget där alla får ta plats.