Hoppa till innehåll
Vattenfall Services Nordic AB logotyp

Erfarenhet av administration? Möjligheten för dig!

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du erfarenhet av att arbeta administrativt och vill ha meriterande roll där du får vara spindeln i nätet? Letar du ett varierande och stimulerande arbete där du dessutom erbjuds konkurrenskraftiga förmåner? Då är detta möjligheten för dig! Vattenfall är inne i en expansiv fas och behöver nu utöka teamet med en administratör till Luleå. På Vattenfall blir du en del av ett väletablerat bolag med stora utvecklingsmöjligheter och tydliga karriärvägar. Som administratör har du en mångsidig roll där du varvar administrativa uppgifter med kontakt med både interna och externa parter. Låter detta som något för dig? Skicka in din ansökan redan idag, rekryteringsprocessen kommer vara kort!

Information om tjänsten
Vattenfall är ett av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme med cirka 20 000 anställda. På Vattenfall blir du en självklar del av en stabil koncern som främjar din personliga utveckling - här finns möjligheter för att göra karriär inom bolaget i form av bland annat vidareutbildningar eller rollbyte.

I rollen som administratör arbetar du nära tekniker, projektledare och underhållsledare med administrativa uppgifter. Inför anställningen kommer du erbjudas en introduktion. Tillsammans med närmsta chef och handledare lägger ni en gemensam plan så du kommer in i rollen på bästa möjliga vis.

Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Vattenfall. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet. Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Vattenfalls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till hanna.degerhall@pn.se

Arbetsuppgifter
Som administratör på Vattenfall har du en mångsidig och viktig administrativ roll. Du ansvarar för att fördela ut resurser, t.ex. tekniker på Vattenfalls olika projekt. Rollen innebär att du behöver tänka strategiskt och arbeta resurseffektivt. Du för dagligen kontakt med kunder, samarbetspartners och interna medarbetare, främst via telefon och mail.

Du har stor möjlighet att påverka ditt eget arbete och ansvarar själv för att planera/strukturera upp dina arbetsuppgifter, givetvis med stöd av ditt närmsta team.

Du arbetar efter bekväma arbetstider mån-fre, 07:00-16:00.

Vi söker dig som
  • Har erfarenhet av administration
  • Har god datorvana (Office-paketet) samt administrativ förmåga då du kommer arbeta i olika data- och ärendehanteringssystem
  • Goda kunskaper i svenska samt engelska
I denna rekryteringsprocess är även dina personliga egenskaper viktiga. Som person tror vi att du är ordningsam, strukturerad och har en god problemlösande förmåga. Vidare ser vi även att du är en lagspelare som trivs att arbeta serviceinriktat och uppskattar en social vardag.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av en samordnande roll, men det är inte ett krav för tjänsten.

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många tjänster säkerhetsklassade. Vid anställning kommer en bakgrundskontroll och säkerhetsklassning utföras.

START: Enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Luleå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Hanna Degerhäll

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Vattenfall Services Nordic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
05 augusti 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!