Hoppa till innehåll
Adecco Sweden AB logotyp

Lagerarbetare till Baxter!

Sista ansökningsdag
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Publiceringsdatum
14 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Om tjänsten
Nu söker vi personal för en tjänst till Baxter´s lageravdelning. Baxter är ett ledande företag inom medicinskteknisk utrustning och som lagerarbetare hos dem ansvarar du för att produktionen har de komponenter, tillbehör och reservdelar som behövs. Du plockar och packar delarna utifrån en orderlista varpå de sedan levereras ut till produktionen. För att säkerställa produkternas kvalitet följer du de riktlinjer som finns och dokumenterar dina arbetsordrar. Du ingår i ett mindre team som värdesätter ett gott samarbete.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Orderplock utifrån arbetsordrar
- Kvalitetskontroll av komponenterna
- Noggrann dokumentation

Arbetet är förlagt på vardagar kl 7-16. Tjänsten är ett konsultuppdrag, du är anställd av Adecco men arbetar ute hos Baxter i Alvik. Du introduceras till arbetsuppgifterna tillsammans med en dedikerad handledare.

Om dig
Det är en förutsättning att du är flexibel och kan anpassa dig till verksamhetens behov. Du har ett kvalitets- och säkerhetstänk, även i situationer med högre tempo och arbetsbelastning. Du har lätt för att sätta dig in i nya sammanhang och du ansvarar självständigt för att genomföra dina arbetsuppgifter. Eftersom du ingår i ett mindre team är det även viktigt att du har god förmåga att samarbeta och kommunicera.

Det är starkt meriterande med truck-kort och erfarenhet inom lagerarbete eller produktion. Eftersom Baxter´s anläggning är belägen i Alvik har du med fördel körkort och egen bil.

Det är viktigt att du:
- Är flexibel
- Har god samarbetsförmåga
- Är stresstålig

Sista ansökningsdag är 18/10, urval och tillsättning sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Nordström eller Filip Johansson via Adecco´s växel 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Adecco Sweden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 november 2024 (23 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.