Hoppa till innehåll

Revisorsassistent / Redovisningskonsult

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

DALACC by EE AB (DALACC) är en redovisnings- och revisionsbyrå inriktad på den lokala marknaden i Ludvika/Smedjebacken. Vårt mål är att vara den självklara ekonomipartnern som levererar kompletta lösningar inom redovisning, revision och ekonomisk rådgivning.

Byrån slog upp portarna för fyra år sedan och har via ett gott kundinflöde haft en mycket god tillväxt och idag är vi nio medarbetare på byrån. Vi är en byrå som ligger i framkant när det gäller att anamma digitala arbetssätt och har fått pris som Årets Företagare i Ludvika kommun 2022 samt Årets framtidsbyrå i Sverige 2023.

Vi erbjuder ett varierat arbete på en byrå med stort engagemang för våra kunder och för att utveckla vår verksamhet. För att läsa mer om oss kan du besöka vår hemsida www.dalacc.se

Revisorsassistent/Redovisningskonsult

Vi söker dig som är relativt nyutexaminerad högskoleekonom eller dig som har erfarenhet av att arbeta med löpande redovisning och att upprätta bokslut. Arbetet består i att vara revisorsassisten men även i att löpande hantera ett antal av våra kunder där du utför hela kedjan av ekonomitjänster från löpande redovisning till bokslut och deklarationer.

Vad vi söker hos dig:

Att du för tjänsten har en relevant erfarenhet inom redovisning och ekonomi alternativt har ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med våra erfarna medarbetare.

Du har ett proaktivt tänk och god struktur i ditt arbete vilket är en förutsättning för att hantera de uppgifter som förekommer i våra kunduppdrag. Vi ser även att du har en hög servicenivå, en god kommunikationsförmåga och kan uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift. Då vi alltid jobbar som ett team är det av vikt att du har en god samarbetsförmåga och är ansvarstagande.

Vi ser det som meriterande att du har erfarenhet av digitala arbetsflöden och om du dessutom har erfarenhet av att arbeta i Fortnox är detta positivt.

Vi Erbjuder:

En stimulerande och utvecklande arbetsmiljö med stor möjlighet till kompetensutveckling. Flexibla arbetstider, friskvårdsbidrag och andra personalförmåner.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se