Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

CAD-erfarenhet? Vi söker junior mekanikkonstruktör till IMH Machinery!

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Som ny mekanikkonstruktör till IMH Machinery finns plats för dig att utvecklas under stöttning och handledning av seniora kollegor, i ett familjärt och växande företag. Skicka in din ansökan redan idag, vi tillämpar löpande urval!Om tjänsten

IMH Machinery är en av de ledande tillverkarna i världen av hydrauliska spikmaskiner för palltillverkning. Det är ett familjärt företag där du kommer ingå som en av tre konstruktörer på konstruktionsavdelningen. I ett litet, men växande företag ges du därmed möjligheten att utveckla nya maskiner samt förbättra och effektivisera befintliga. Avdelningen genomgår en övergång från 2D-ritningar till 3D-modeller, där du kommer ha din viktigaste uppgift och bidra med din kunskap inom CAD. För att du ska ha bästa förutsättningarna finns två erfarna kollegor till hands för din stöttning och upplärning.

Du erbjuds

 • En perfekt instegsroll till dig som är nyexaminerad eller som vill utvecklas i rollen som mekanikkonstruktör.
 • Möjlighet att arbeta med varierande och utmanade arbetsuppgifter, med stöttning från seniora kollegor.
 • Att på sikt kunna arbeta 1-2 dagar i veckan på distans.


Arbetsuppgifter
 • Göra kundanpassningar av befintliga maskiner och ta fram nya ritningar samt produktionsunderlag.
 • Skapa bilder och ritningar på maskiner som säljavdelningen kan använda i marknadsföring.
 • Sammanställa ritningar till medföljande manualer av maskiner.


Kvalifikationer
 • Har god praktiskt alternativt teoretisk kunskap inom CAD.
 • Flytande i svenska och mycket goda kunskaper i engelska.

Det är meriterande om du har

 • Relevant universitetsutbildning
 • Kunskap inom hållfasthetsberäkningar
 • Kunskap inom hydraulik och pneumatik

Kunskap kan erhållas genom utbildning, erfarenhet eller att vara självlärd.

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Kvalitetsmedveten
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 juni 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se