Hoppa till innehåll
Dunlop Hiflex AB logotyp

BUTIKSMEDARBETARE/SLANGMONTÖR LJUNGBY

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi söker engagerad Butiksmedarbetare/Slangmontör till vår butik i Ljungby.

Dina arbetsuppgifter som Butiksmedarbetare/Slangmontör innebär att på bästa sätt lösa våra kunders behov i vår industributik.

Din vardag består i att dagligen arbeta med försäljning över disk, orderhantering, hantera inkommande och utgående gods samt montering och produktionsarbete. Kunden är i centrum och där använder du din förmåga till att skapa relationer för att möta kunderna och se deras behov. Vi jobbar tillsammans som ett team för att på bästa sätt hjälpa våra kunder.

DIN PROFIL:
Först och främst trivs du med att möta människor och kan på ett ödmjukt och professionellt sätt få en kund att känna sig sedd och hörd. Du bör ha ett intresse för teknik och det är meriterande om du kan hydraulik eller pneumatik sedan tidigare, men det är inget krav. Har du bara en vilja att lära och ett bra driv så lär du dig våra produkter. B-körkort är ett krav. Det är viktigt att du kan bra svenska i tal och skrift samt att du har ett sinne för ordning och reda.

VI ERBJUDER:
Hos oss får du ett självständigt arbete och vi ger dig en omfattande introduktion och produktutbildning. I utbyte förväntar vi oss ett stort engagemang och en seriös satsning från din sida och att vi tillsammans bygger vidare på den fantastiska förändringsresa vi som företag har påbörjat.

Dunlop Hiflex arbetar aktivt för att främja mångfald på alla sätt och strävar efter en jämn könsfördelning inom företaget.

Vi tillämpar kollektivavtal.

Tillträde till tjänsterna är så snart som möjligt.

Har du frågor kring tjänsten kontakta Bo Lönnetun,
Store Manager, 010-414 45 11

Vi arbetar med löpandeurval och ser fram emot din ansökan snarast, dock senast 2024-05-31 till rekrytering@dunlophiflex.se. Märk ansökan med "Slangmontör Ljungby".
Dunlop Hiflex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 maj 2024 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dunlop Hiflex har varit etablerat i Sverige sedan 1969 och har idag 10 Service Centers och ett 40-tal Service Partners. Huvudkontoret för den skandinaviska regionen ligger i Halmstad tillsammans med Skandinaviens största slang-/kopplingslager. Dunlop Hiflex levererar kvalitetsprodukter och tjänster inom hydraulik, industrislang, pneumatik, transmission, industrigummi och hydraulverktyg. Dunlop Hiflex ingår i den italienska koncernen Alfagomma som är en världens ledande tillverkare av hydraulslang, industrislang och kopplingar. Omsättningen för Alfagomma gruppen uppgår till ca 7 miljarder SEK.