Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Student sökes för extraarbete hos väletablerad blomsterkedja!

Publiceringsdatum
08 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du efter ett extrajobb vid sidan av dina studier? Har du ett intresse för växter och blommor? Då kan vi ha tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Ta chansen att söka extraarbete till en väletablerad blomsterkedja i Linköping! Vi på StudentConsulting söker dig som vill starta din karriär genom att ingå i ett otroligt team och skapa nya erfarenheter. Arbetsplatsen är placerad i Tornby i Linköping där du kommer att agera som butiksbiträde. Du kommer få möjligheten att arbeta i kassan, serva kunder samt vid behov vara ute i butiken och fylla på varor för att se till att butiken är attraktiv för kunderna. Butiken säljer ett brett sortiment av växter och tillbehör för både hem och trädgård, det är därför av betydelse att du har ett intresse och grundläggande kunskaper för detta. Arbetspassen är fördelade över veckans alla dagar och vanliga arbetstider är under vardagar antingen kl.10-15 eller kl. 14-19. Under helgerna är passen förlagda mellan kl. 9-17.

Som anställd hos StudentConsulting kommer du att agera som konsult ute i butiken. Du kommer även att ingå i en pool med andra konsulter som anger sin tillgänglighet för att sedan bli inbokade på pass utifrån butikens behov. Tjänsten som butiksbiträde är på deltid där vi ser att du behöver vara tillgänglig för jobb minst 3-4 gånger i veckan men även ha möjlighet att hoppa in på kort varsel vid exempelvis sjukdom. Vi ser gärna att du som söker har god anknytning till Linköping och kan tänka dig att arbeta extra mycket under högsäsongen april - juni. Däremot finns det inte möjlighet att arbeta under sommaren, eventuellt arbete under hösten kan bli aktuellt. Du kommer att få en ordentlig introduktion i arbetet på plats hos kunden men vi kommer även att finnas tillgängliga för stöttning.

Detta söker vi:

Vi söker dig som ser en långsiktighet med uppdraget och är medveten om att antal arbetspass per vecka kan variera till följd av att årets säsonger och efterfrågan. Vi söker dig som är student på minst 50% eller som har ett annat jobb på minst halvtid. För att vara aktuell för tjänsten vill vi att du har minst ett år kvar på dina studier då vi ser långsiktigt på tjänsten. Vi ser att du har ett flexibelt schema och att det går att kombinera dina studier med ett jobb på dagtid samt helger.

Som person ser vi att du:
* Gillar att interagera med kunder och har lätt för att samarbeta med kollegor.
* Är självgående och har en utpräglad känsla för service.
* Har en stark drivkraft och klarar av att arbeta i ett högt tempo.
* Är strukturerad, ordningsam och kan hantera stressiga situationer.
* Besitter grundläggande kunskap om växter.

Meriterande
* Tidigare erfarenhet inom växtbranchen
* Tidigare erfarenhet som butiksbiträde

Krav
* Studerande alternativt annan sysselsättning på minst halvtid
* Har minst ett år kvar av dina studier
* Du behöver vara tillgänglig för jobb minst 3-4 gånger i veckan

Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och kommer att tillsätta platserna så fort vi hittat rätt kandidater. Om du känner att annonsen beskriver dig och att du skulle passa in i vårt team, tveka inte att skicka in din ansökan!
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com